Efter stökiga skilsmässan – Pernilla Wahlgren avslöjar relationen med Emilio 

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var tillsammans i 17 år. Skilsmässan var ingen dans på rosor, men idag har ex-makarna en helt annan relation. 

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Har tre barn ihop 

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso blev tillsammans 1985. Åtta år därpå, närmare bestämt 1993, gifte de sig. Wahlgrens och Ingrossos första son, Oliver Ingrosso, var då fyra år gammal. 

1994 föddes deras andra barn, Bianca Ingrosso, och 1997 föddes syskonskarans tredje medlem, Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gift sig i Laholm 1993.

Skilsmässan och anmälningarna 

2002 gick Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso skilda vägar. De genomgick då en skilsmässa som blev mycket uppmärksammad i media. I samma period som skilsmässan ägde rum anmälde Pernilla Emilio för misshandel. Anmälan drog hon senare tillbaka, men efter några år anmäldes han på nytt, då för mordhot, något som Aftonbladet rapporterade om då. Därefter åtalades Ingrosso för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak. 

Oliver Ingrosso om föräldrarnas skilsmässa 

När Oliver Ingrosso gästade "Framgångspodden" berättade han om hur det kunde vara hemmavid under uppväxten, och berättade då att det bråkades en hel del: 

– Man var ju alltid i centrum och de kunde tjafsa jäkligt mycket, sa Oliver Ingrosso i "Framgångspodden" och tillade sedan: 

– Du kan tycka vad du vill om din respektive men kidsen borde du lämna utanför. 

Lästips: Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm har sonen Theo – så ser deras relation ut idag 

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation idag 

Idag har Oliver Ingrosso själv blivit pappa. I september 2023 fick han och flickvännen Zoe-Fay Brown sitt första barn ihop, sonen Kalí. I och med Kalís födsel har Pernilla Wahlgren blivit farmor och Emilio Ingrosso farfar, något som har fört ex-makarna samman. 

"Trots allt vatten som runnit under broarna"

I ett inlägg på Instagram berättar Pernilla om hur fint det känns att idag kunna umgås allihopa, och att hon och Emilio är vänner idag, trots det som skett tidigare: 

"Det finaste man kan ge sina barn. Att mamma och pappa / farmor och farfar trots allt vatten som runnit under broarna är vänner och kan tillbringa värdefulla stunder tillsammans med sina älskade barn och barnbarn..!" 

Även Christian Bauer, Pernillas nya make, har kommenterat det faktum att hon umgås med Emilio:

"Härligt. Precis det barnen är värda, alltid", skriver han i en kommentar under sin frus inlägg. 

Emilio Ingrosso bor sedan många år tillbaka i Spanien. Där bor han med Åsa Ingrosso, sin fru som han gifte sig med 2015. 

Åsa och Emilio Ingrosso.