Efter uppbrottet – Hanna Hedlunds avslöjande om barnplanerna: ”Omöjligt är det ju inte”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck fick tre barn tillsammans under äktenskapet. Nu avslöjar artisten de nya barnplanerna. 

Hanna Hedlunds avslöjande om barnplanerna.

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med ett gemensamt uttalande om att de skulle skilja sig. Paret hade då varit gifta i fem år, men tillsammans i 20, och har tre barn tillsammans: Saga, 12, Love, 16, och Ida, 20.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund 2014.

En tid efter skilsmässan blev offentlig hittade Hanna kärleken på nytt. I podcasten  "Å andra sidan" berättade hon att hon dejtade en man som hon då valde att hålla bakom rampljuset. Däremot talade hon väldigt gott om honom. 

– Jag längtar efter han jag tycker luktar gott. Han kommer på fredag, sa hon i ett avsnitt av podcasten sommaren 2023. 

Men under våren 2024 berättade Hanna att den relationen tagit slut.

– I min verklighet har det varit så i flera månader i alla fall, att jag är singel, sa Hanna i podcasten då. 

Hanna Hedlund om att dejta igen: ”På Tinder” 

I samma veva berättade hon att hon gärna vill träffa kärleken och eventuellt ge sig ut i Tinder-jungeln. 

– Nu är jag ju där att jag verkligen kan tänka mig att vara med på Tinder. 

Hon är däremot lite skeptisk till att träffa någon från appen då hon hört en hel del skräckhistorier med folk som blivit lurade. Men det finns även en oro att folk ska ha en förutfattad bild om henne, eftersom hon är en offentlig person. 

– Den där känslan av att de fått en bild om vem man är som kanske inte stämmer överens. Man vet inte heller om vissa tycker det är kul eller avskräckande, säger hon i podcasten. 

Hanna berättar även att hon söker en man som är empatisk och som har humor. 

Men om det blir några Tinderdejter för Hanna återstår att se, just nu har hon sommarpaus från föreställningen ”Pernilla Wahlgrens happy ending”, så sommaren kanske bjuder på en och en annan dejt för Hanna. 

Hanna Hedlund har haft en stor roll i alla Pernilla Wahlgrens föreställningar.

Hanna Hedlunds barnbarnsbesked 

Inför sommaren har Hanna en härlig resa inplanerad med barnen. I juli packar de nämligen väskorna för en tre veckor lång semester på Indonesiska paradisön Bali, en resa hon ser väldigt mycket framemot. 

Hennes barn börjar bli stora och tanken på att snart bli mormor känns inte helt omöjlig – om än lite avlägsen. Till Expressen berättar hon: 

– Nej… men jo… ja… nej, men säg inte så. Men ja. Jag var i och för sig 28 när jag fick min första. Så helt omöjligt är det ju inte… det kan ju hända.