Emil Forsberg slår tillbaka mot ex-fruns ord: "Stämmer inte alls"

Nyligen kom beskedet att Emil Forsberg och Shanga Forsberg skilt sig, detta efter att ha varit tillsammans i 19 år. De har också två barn tillsammans. 
Nu slår Emil tillbaka mot orden som hans ex-fru Shanga yttrat om honom på sociala medier. 

Shanga och Emil Forsberg.

Tidigare i år kom beskedet att fotbollsspelaren Emil Forsberg och Shanga Forsberg skiljer sig, detta efter att ha varit tillsammans i 19 år

Shanga Forsberg om skilsmässan med Emil Forsberg 

Det var genom ett inlägg på Instagram som Shanga publicerat som beskedet nådde allmänheten. 

"Vi ska skilja oss. Ord jag aldrig trodde jag skulle uttala efter två barn och 19 år tillsammans och som fortfarande känns overkliga", skriver hon i inlägget och fortsätter: 

"Jag har älskat dig mer än allt och alltid stöttat dig. Men även kärleken har sina gränser." 

I inlägget skrev hon även att hon upplevt att Emil inte varit närvarande i förhållandet respektive familjelivet sedan de flyttade till New York. 

"En nystart i New York blev tydligen en nystart för dig och ditt liv. Det var bara det att jag och våra barn inte visste om det i förväg. Men det blev smärtsamt tydligt snabbt."

I inlägget uttrycker hon även att Emil "ghostat" sin familj: 

"Eftersom du inte kommunicerat alls, förutom att du uppgett att du inte kan förklara ditt agerande, får tiden utvisa vad det var du ville åstadkomma med att ghosta din familj." 

Emil Forsbergs ord efter ex-frun Shangas inlägg

Att Emil Forsberg ska ha ghostat sin familj är något han själv nu dementerar i en ny intervju med Aftonbladet

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit, säger han till tidningen.

Emil Forsberg.

"Jobbig tid"

Han beskriver även hur den senaste tiden varit för honom: 

– Det har varit jobbigt så klart. Det har tagit hårt på både henne och mig, självklart är det så. Det har varit och är en jobbig tid.