Filip Lamprecht visar upp lyckan – fina orden om bebisen: "Älskar dig"

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har det minst sagt riktigt härligt just nu! 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

Tv-profilen Filip Lamprecht, 27, är sedan början av 2023 tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 28. Paret träffades och lärde känna varandra när de tävlade ihop i "Let's dance" ett par år tidigare, och efter deras medverkan började ett romansrykte om dem. 

Till slut tillkännagav de relationen, detta gjordes när de redan hade varit tillsammans i ett år. 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev Filip Lamprecht på Instagram i januari 2024. 

Flyttade isär 

Under våren har Filip Lamprecht inte bara haft fullt upp på jobbfronten i och med sin medverkan i "Sveriges mästerkock VIP". Han har också flyttat in i sin nyrenoverade lägenhet på Södermalm i Stockholm, och i en intervju med Hänt har Lamprecht berättat att han och flickvännen bodde ihop tidigare, men att de nu har valt att bo på olika håll. Detta för att de har olika scheman just nu då Linn pluggar och Filip jobbar.

– Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, har han tidigare sagt till sajten

"Jag är så lycklig"

Nu väntar en härlig sommar för Filip och Linn. I en intervju med Expressen har Filip berättat om vad som sker i sommar, och då berättat att han och Linn ska på en härlig semester tillsammans med Linn och hennes familj. 

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, sa Filip till tidningen och avslöjade då hur läget är mellan honom och Linn: 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra. 

Det råder ingen tvekan om att de är riktigt lyckliga i sin relation, Filip Lamprecht och Linn Hegdal, och nyligen publicerade båda parter ett gäng bilder på Instagram som visar upp ännu en lycka. 

Det var nämligen inte bara relationen med Linn Hegdal som Filip Lamprecht fann i "Let's dance", utan också en fin relation med proffsdansaren Katja Lujan Engelholm

Hon fick nyligen barn, en dotter, som nu har döpts. 

Filip Lamprechts lycka

På dopet medverkade bland andra Linn Hegdal, som är gudmor till den lilla flickan. Men även Filip Lamprecht var med på dopet, något han stolt visar upp på Instagram: 

"Leah Filippa, your fun uncle Phil loves you!", skriver Lamprecht i inlägget där flera bilder av honom och Katjas dotter syns gosa. 

Bland kommentarerna syns Linn Hegdals bror, som skriver och undrar om inte Filip är rejält sugen på egna barn nu:

"Måste värka nåt så fruktansvärt i livfadern!?", skriver Linns bror Ludvig Hegdal i en kommentar. 

"Totalt genomlycklig"

Även Linn Hegdal har publicerat bilder från dopet. 

"I helgen blev jag gudmor till älskade, älskade Leah och ord kan inte beskriva hur stolt, rörd och totalt genomlycklig jag är över detta! Världens bästa lilla tjej med världens finaste föräldrar- älskar er så mycket, så mycket!", skriver hon i ett inlägg. 

Vem vet, kanske har allt bebisgos med Katjas barn satt igång något hos Filip Lamprecht och Linn Hegdal! Mysigt!