Följarna jublar efter Melinda Jacobs bild med dottern: ”En gåva”

Flerbarnsmamman Melinda Jacobs publicerar en bild tillsammans med dottern Izadora – något som väcker starka reaktioner bland följarna.

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson välkomnade sin dotter Izadora 2023.

Under våren 2022 offentliggjorde familjehemsmamman Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson att de var ett par – och sedan gick allt snabbt. 

“Jag har verkligen träffat kärleken”, berättade artisten för Expressen vid tiden. “Det tog tid, som fan. Jag är väldigt lycklig i mitt privatliv i dag.”

Knappt ett år efter att paret gick ut med sin relation fick de sitt första gemensamma barn, dottern Izadora. Melinda hade tre biologiska barn sedan innan och två fosterhemsplacerade – vilket gjorde nytillskottet till det sjätte i ordningen. 

Bara några månader efter dotterns födsel gifte sig Melinda och Martin under en spektakulär ceremoni i Vadstena kyrka. 

Inom två år har det hänt mycket i relationen: paret har alltså hunnit gifta sig, skaffa hus, hund och välkomna en liten dotter. 

Melinda Jacobs och Martin ”E-type”Eriksson gifte sig i september 2023.

Melinda Jacobs tvingas ställa in

Det är alltså fullt hus hemma hos paret Eriksson-Jacobs och ibland går inte saker som tänkt. Nyligen delade Melinda med sig av precis en sådan incident – hon skulle närvara på barnrättsdagarna i Karlstad, men sjukdom satte stopp för hennes planer. 

På instagram delar hon med sig av besvikelsen. Hon publicerar en bild på dottern Izadora som ligger sjuk i hennes famn och ammar. 

”Idag skulle vi varit på @barnrattsdagarna i Karlstad. Jag hade sett så mycket fram emot att få vara där. Men, en elak bacill satte stopp för det. Vi spenderar dagen lite såhär medans mina fina kollegor i @lillahjartatvanforening är där och håller ställningarna”, skriver hon till bilden. 

Följarna jublar efter Melindas bild med dottern

Men det är inte bara Izadoras hälsa som står i fokus i kommentarsfältet. Det är nämligen amningen som väcker intresse och följarna hyllar Melinda för att hon visar upp den fina stunden mellan mor och dotter, något som nöjessajten Hänt var först att skriva om. 

”Fina er amma så länge det passar dej jag ammade länge så bra för båda”, skriver en. 

”Krya på Er! Bara amma så länge du vill och kan”, skriver en annan följt av flera röda hjärtan. 

”Krya. Minns när jag ammade mina tjejer när jag ser denna bild så himla mysigt”, kommenterar en tredje. 

”Krya på er. När jag ser denna bild så påminns jag om när jag ammade mina 2 barn . Det var för mig en gåva och jag var som en ko så jag ammade tills de var ca 15 månader, även om det inte var lika ofta som när de var yngre.”, hälsar en fjärde och fortsätter: 

”Vet att det finns många, även kvinnor, som tycker det är äckligt att man ammar så länge. Men det är inte andras sak att säga. Den närheten man får som bara är mellan mor och barn och när de tittar upp på en med en busig blick eller en så nöjd och glad blick och ler så mjölken rinner bredvid munnen på dem är minnen jag aldrig glömmer. ”