Följarnas oro för 13-barnsmamman Mirka Norrström efter nya bilden: ”Vi är många som...”

 ”Familjen annorlunda”-profilen Mirka Norrström har varit öppen med att hon inte mår så bra i perioder. Nu uttrycker följarna sin oro för henne. 

13-barnsmamman Mirka Norrström försörjer sig på Onlyfans.

”Familjen annorlunda” var programmet som lät tittarna få en inblick i vardagslivet hos familjer med stora barnskaror. 

En av familjerna tittarna fick bekanta sig med var familjen Norrström med mamma Mirka Norrström i spetsen. Under sju säsonger fick tittarna ta del av Mirkas vardag med maken Peter Norrström och deras 13 barn. Under åren både utökades- och splittrades familjen. För i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn som medverkade i programmet. Hon och Peter separerade nämligen efter 23 år ihop.

Programmets sista säsong sändes 2018 och sedan dess har Mirka vuxit sig stor på sociala medier. Hon driver bland annat en populär blogg och ett stort Instagram-konto där hon fortsätter delar med sig av sin vardag.

Mirka Norrström med två av sina döttrar 2017.

Så mycket tjänar Mirka Norrström på Onlyfans

Att vara ensamstående med 13 barn kan vara tufft, inte minst ekonomiskt. Mirka har tidigare berättat på sin Instagram att hon startat ett till konto på plattformen där hon ska lägga upp lite mer privata bilder. Det privata kontot har i skrivande stund över 2200 följare och i beskrivningen har hon även länkat till ett Onlyfans-konto i sitt namn. 

Onlyfans är en internetbaserad abonnemangstjänst och betalplattform där användarna publicerar vuxet och ofta avklätt innehåll. 

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, har Mirka tidigare berättat i ”Efter fem”. 

Hon berättar även att hon började lägga upp bilder i underkläder men att hon ibland även lägger upp en bild helt utan kläder. Hon påpekar dock att även hon har en gräns.

– Jag skulle aldrig lägga ut om jag har sex med någon eller så.

Vidare berättar Mirka att hon får en bra inkomst från Onlyfans. Men exakt hur mycket kan hon inte berätta. 

– Det är lite olika månad till månad men bra månadslön, säger Norrström. 

Följarnas oro för Mirka efter nya bilden

I perioder har Mirka även varit ärlig om att hon inte alltid mår så bra. och att hon lider av utmattningsdepression. 

”Utmattningsdepression är inte att leka med. Det finns bättre dagar och det finns dagar man bara sjunker ner i ett svart hål”, har hon tidigare skrivit på Instagram. 


Nu uppmärksammar hennes följare hennes mående. För en tid sedan publicerade Mirka en bild på sig själv på Instagram och i kommentarsfältet är det flera som uttrycker oro för henne och hennes hälsa. 

”Vi finns här”, skriver en. 

”Du ser sorgsen ut ger en kram till dig”, hälsar en annan. 

”Du klarar allt du vill du är stark”, kommenterar en tredje. 

”Fina, önskar så att du mår bra. Men det känns alltid sorgligt när du lägger upp foton på dig. Precis som, mår hon bra, eller överlever hon. Har ju blivit så eftersom du kämpar. Känns dom du bara glömt att vardagliga händelser med dig, glädjer oss. Positiva eller negativa. Nu bara ger du oss ett recept eller jag lever. Vi är många som lever med dina problem och du ger oss styrka. Önska bara att du kunde känna att vi ger dig det. Istället för att då o då komma med en bild, bara för att det så ska vara.”, skriver en fjärde.