Följarnas upptäckt i Kristin Kaspersens bild på pappan – starka reaktionerna: ”Wow...”

Kristin Kaspersens pappa fyllde nyligen 85 år. Det uppmärksammade hon genom ett känslofyllt inlägg på Instagram. Men det är en detalj som får följarna att reagera starkt på. 

Kristin Kaspersens pappa Kjell fyller 85 år.

I Kristin Kaspersens, 54, släktträd finner man en hel drös med välkända personer. Hon är dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson och halvsyster till Malin Berghagen, vars pappa är Lasse Berghagen. Även hennes äldsta son Filip Lamprecht är ett välkänt namn för de flesta, då han medverkat i flera olika tv-produktioner och vunnit TV4:s underhållningsprogram ”Let's dance”. 

De familjemedlemmar som inte rör sig i offentligheten på samma sätt är bland andra systern Monica Svensson och hennes yngsta son Leon Fahlén Kaspersen

Kristin, Malin och Monica har alla samma mamma, men olika pappor. Kristin har även en halvbror på sin pappas sida, Joakim Kapersen. Han bor, precis som deras pappa Kjell Kaspersen, i Norge. 

Kristin Kaspersens känslosamma hälsning 

Det är inte lätt alla gånger att bo långt ifrån sin älskade familj, speciellt vid stora högtider. Nyligen fyllde Kristins pappa Kjell 85 år, och dessvärre verkade det som att Kristin inte kunde fira den stora årsdagen med sin pappa. Däremot publicerade hon ett känslosamt inlägg på Instagram med en kärleksfull grattishälsning. 

”Grattis på 85-årsdagen världens finaste Pappa och Bestefar! Min stora förebild och trygghet. Vilken lycka att jag fick just dig som min pappa!Älskar dig så så mycket!”, skrev hon under bildkarusellen. 

Följarnas upptäckt i bilden på Kristins pappa 

I kommentarsfältet fullkomligt överöser Kristins följare hennes pappa med hjärtliga grattishälsningar. 

Men det är något annat också. Många av följarna har nämligen noterat en detalj i bilderna. Att Kristins äldsta son Filip och hennes pappa Kjell är som kopior av varandra!  

”Din äldsta son är verkligen en kopia av sin morfar. Grattis till jubilaren!”, skriver en. 

”Filip har tydliga drag av morfar ser man på den sista bilden”, kommenterar en annan. 

”Så fin far du har Kristin, njut. Din son är så lik honom.”, hälsar en tredje. 

”Wow bilden på din son i randig tröja.. Och nästa bild på din pappa. Kan tro det är samma person”, skriver en fjärde. 

Filip Lamprecht 2021.