Hannah Widell om relationen till barnens pappor: "Osams i många år"

Hannah Widell har fyra barn i åldrarna 7 månader - 18 år. Under veckan tog den äldsta dottern i familjen studenten – något som fick fyrabarnsmamman att tänka på både sin egen och sina barns relation till de tre papporna.

Hannah Widell har dottern Rosa tillsammans med Karl Rosander. Hon har även dottern Wilma och sonen Wille tillsammans med Gustav Wallin, samt sonen Frank med Philip Lindh.

Hannah Widell, 47, har fyra barn med tre olika pappor. Nu berättar hon om hur relationen ser ut till papporna idag.

– Har man barn tillsammans blir man aldrig fri från den där, säger hon i "Fredagspodden".

Hannah Widell om relationen till dottern Rosas pappa

Hannah Widells förstfödda dotter, Rosa, som hon har tillsammans med sin exman, Karl Rosander, 51, har under veckan tagit studenten. I podcasten "Fredagspodden", som Hannah har med sin syster, Amanda Schulman, 47, berättar hon att hon, till följd av studentfirandet, ringde upp Rosas pappa:

– På vägen hit ringde jag till hennes pappa och det blir också på något sätt så här... För vi var ju osams i många år, säger Widell och tillägger:

– Då tänkte jag alltid "den där dagen när hon ska ta studenten, hur ska vi kunna göra det?". Men idag så är ju vi vänner och gör det här tillsammans.

Hannah Widell om relationen till barnens pappor

Hannah Widell har även dottern Wilma och sonen Wille från ett tidigare äktenskap med Gustav Wallin, 44. I november 2021 fick Widell en son, Frank, tillsammans med sin nuvarande fästman, Philip Lindh, 31. Fyrabarnsmamman beskriver också hur glad hon är över att hennes barn faktiskt har tre pappor att vända sig till.

– På utspringet så är det ju liksom närmaste familj, men Rosa har också sina tre pappor på plats. Och hon är jätteglad för det.

– För henne är det hennes pappa, såklart. Sen är det Gustav som är jätteviktig för henne. Det måste jag verkligen ge honom, som han har kämpat på med henne de här tre åren för att hålla kontakten, säger Widell och refererar till de tre senaste åren som hon och Wallin varit skilda.

Fyrabarnsmamman berättar även att hennes fästman Philip Lindh har en fin relation med Rosa.