Här sjunger Amelia, 7, "Let it go" för att ge hopp i skyddsrummet

Ett flertal människor gömde sig i ett skyddsrum i Ukrainas huvudstad Kiev, däribland sjuåriga Amelia Anisovych som sjöng "Let it go" för att inge hopp.

Sjuåriga Amelia sjöng
Sjuåriga Amelia sjöng "Let it go" från Disney-filmen "Frozen" för att inge hopp till de andra i skyddsrummet.

I ett skyddsrum i Ukrainas huvudstad Kiev tog ett flertal människor skydd när staden attackerades. Bland människorna fanns både vuxna och barn, varav en av dem var sjuåriga Amelia Anisovych. Hon och många andra spenderade hela sex dagar i skyddsrummet.

Läs mer: Marianna flydde sjukhusbombning – nu har hon fått en dotter

Amelia sjöng "Let it go" i skyddsrum

För att inge hopp uppmanades hon att sjunga "Let it go", eller "Slå dig fri", som den heter på svenska, från den populära Disney-filmen "Frozen".

Videon på Amelia i skyddsrummet har delats otaliga gånger på sociala medier och berört, inte bara de som befann sig i skyddsrummet, utan hela världen till tårar.

Läs mer: BILDSPECIAL: Så ser livet ut för familjerna i skyddsrummen

Flytt till Polen

Enligt uppgifter ska Amelia, tillsammans med sin 15-åriga storebror, lyckats ta sig vidare från Kiev till Polen där deras mormor befinner sig. Deras föräldrar är kvar i Kiev för att laga mat till de ukrainska styrkorna.

"Jag har alltid vetat att Amelia är väldigt begåvad och en söt liten ängel, och nu vet hela världen detsamma", sa Amelias mamma Lilia, 39, enligt The Sun.

Se klippet nedan.