Här visar Tuva Novotny upp döttrarna på röda mattan

Skådespelaren Tuva Novotny värnar mycket om sitt privatliv. Hon har tre barn som sällan syns i det offentliga – nu visar hon upp döttrarna! 

Tuva Novotny visar upp döttrarna på röda mattan.

Under våren 2023 kom nyheten att skådespelarparet Tuva Novotny, 44, och Alexander Skarsgård, 47, blivit föräldrar till en liten pojke. Det är Alexander Skarsgårds första barn och Tuva Novotnys tredje.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant, sa Alexander till Aftonbladet då.

Det heta skådespelarparet har alltid varit väldigt sparsamma med att dela med sig av detaljer av sitt privatliv. Sanningen är att det tog flera år innan de bekräftade sin relation – trots en mängd spekulationer.  

Tuva om att vara en offentlig person: ”Stalkers”

I samband med premiären för serien ”Allt och Eva” där Tuva spelar huvudrollen, har hon synts i flertalet mediala sammanhang för att prata om premiären. Däribland radioprogrammet ”P4 Extra – Gästen” som drivs av Titti Schultz, där duon kommer in på just det privata privatlivet och varför Tuva väljer att inte dela med sig om sitt liv. 

– Jag är ingen offentlig person, jag har ett jobb som syns till viss del offentligt. Det är något som jag brottas med i mitt jobb och i min bransch, har man ibland stalkers. Människor som kanske inte mår så bra som kontaktar en på olika, obehagliga sätt. Därav har jag ibland haft skyddat boende och skyddat namn, säger Tuva och fortsätter:

– Det gör att jag och många i min bransch lever med en oro att kunna inte få leva så privat som man vill, men också oro över att kunna bli kontaktad av människor som kanske inte mår så bra. Det är problematiskt. 

Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplay-serien ”Allt och Eva”

Tuva Novotny har tre barn 

På grund av den stora oro skådepelaren känner finns det inte speciellt mycket information om henne. Nyligen kom det nämligen fram att hon har fler barn än vad man trott. På Wikipedia står det nämligen att hennes och Alexanders son även är Tuvas enda. Men i en intervju med Femina säger skådespelaren att hon faktiskt har tre barn.

– Visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva Novotny till tidningen.

Tuva visar upp döttrarna på röda mattan 

Att Tuva hade dottern Ella Bjerrum Lersbryggen tillsammans med danske Nicolai Bjerrum Lersbryggen var känt sedan tidigare, men paret fick alltså ytterligare en dotter. Vad den andra dottern heter är dock oklart. 

Det var i samband med smygpremiären av serien ”Allt och Eva” som Tuva dyker upp med båda sina döttrar på röda mattan. 

Tuba Novotny, hennes två döttrar och Johanna Runevad på blåa mattan.