Henrik Schyffert: Nour El-Refai, barnen och dunderlönen

Henrik Schyffert är aktuell med stand-up showen "Schyffert Forever". Här kan du läsa mer om komikern, hans flickvän, barn och om hur mycket han tjänar.

Henrik Schyffert är aktuell med en ny turné.

Henrik Schyfferts ålder

Henrik Schyffert föddes den 23 februari 1968, vilket gör honom till 56 år gammal i februari 2024.

Henrik Schyfferts längd

Enligt IMDb är Henrik Schyffert 183 cm lång. 

Henrik Schyfferts flickvän Nour el Refai

Sedan 2013 är Henrik Schyffert i ett förhållande med komikern Nour El Refai. När paret nyligen firade 10 år hyllade Nour sin partner i ett inlägg på Instagram.

"Min Henrik. 10 år med dig. Jag har hittat hem med dig. Du är den enda som fått mig att stanna kvar. Av den enda anledningen att jag blir olycklig utan dig. Alla andra har jag känt mig fri utan. Men dig kan jag inte vara utan. Jag har slagit rot i dig. Du är min människa alltid. Med dig blir livet roligt, gosigt och hett. Hurra för oss!", skriver hon i inlägget.

Bor ihop efter långa tiden som särbos

I början av parets relation bodde de som särbos, men när de fick barn ihop bestämde de sig till slut för att flytta ihop. Idag bor de tillsammans i centrala Stockholm. 

Henrik Schyfferts barn

Henrik Schyffert har två barn från sitt tidigare äktenskap med Bea Uusma: Janne Schyffert, född 1999 och Ove Schyffert, född 2002. Han har även sonen Sami, född 2019, med sin nuvarande partner Nour El Refai.

Det gör Henrik Schyfferts söner idag

Janne Schyffert är lärarassistent vid KTH och Ove Schyffert är studerande vid Kristinehamns folkhögskola. 

Du kan läsa mer om sönerna här!

Filmer och tv-program med Henrik Schyffert

Henrik Schyffert har medverkat i en rad filmer och TV-program, däribland "I manegen med Glenn Killing", "NileCity 105,6", "Percy Tårar", och "Fyra nyanser av brunt". Han har även regisserat filmen "Spring Uje spring" som vann en Guldbagge för bästa film 2021.

Var Henrik Schyffert med i "Killinggänget"?

Henrik Schyffert är också känd för sitt arbete med "Killinggänget", en svensk komikergrupp som bland annat inkluderar Robert Gustafsson Johan Rheborg. Gruppen har skapat flera populära TV-serier och filmer, såsom "I manegen med Glenn Killing" och "Fyra nyanser av brunt".

Henrik Schyffert: Lön – så mycket tjänar han 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Henrik Schyffert en fastställd förvärvsinkomst på 7 095 600 kronor under 2022. Utslaget på årets tolv månader ger det en lön på 591 300 kronor i månaden. Han hade även ett överskott av kapital det året, det överskottet låg på omkring 33 000 000 kronor. Inte illa! 

Henrik Schyffert på Instagram

Du hittar Henrik Schyffert under användarnamnet @schyffert.