Irma Lehtosalo bryter ihop helt – känslosamma stunden med Marko: ”Förlåtit mig”

Säsong två av ”Irma & Marko” har nått sitt slut och Irma Lehtosalo blir extremt rörd över allt Marko Lehtosalo gjort för henne. 

Irma och Marko Lehtosalo.

Hela Sveriges favoritduo Irma Lehtosalo och Marko ”Markoolio” Lehtosalo har återigen gjort stor succé på TV4 med sitt egna program. Säsong två av ”Irma & Marko” lider nu mot sitt slut och det har varit en säsong kantad av hårt slit, skratt, gnabb och såklart massor av kärlek. 

Irmas hus har blivit berikad med en fin trädgård, en pool och huset är nästintill färdigt och nu börjar känslorna komma ikapp och Irma känner stor tacksamhet gentemot Marko. 

Marko och Irma Lehtosalo tar emot pris för serien ”Marko & Irma” som årets realityprogram på Kristallengalan 2023

Irma Lehtosalos glädje när familjen besöker

I säsongsavslutningen bjuder Irma hem hela sin familj för att visa upp vad hon, Marko och hela byggteamet åstadkommit med huset och tomten under sommaren. 

– Jag är så lycklig att det är färdigt här. Äntligen kan jag visa mitt hem till mina barn, barnbarn och min bror och hans familj, säger Irma i programmet. 

Familjen samlas på Irmas altan för att dricka kaffe och alla berömmer hur fint det blivit efter ombygganden och de är synligt glada för Irmas skull. 

– Jag unnar mamma allt det här. Hon är värd det här, tusen gånger om, säger Irmas dotter Mirka Lethosalo

Irmas son, Mikko Lehtosalo instämmer: 

– Hon har slitit. Det har varit väldigt knapert innan. Ensamstående med oss, tre stökiga ungar. Från det till att kunna ha det såhär nu, det är otroligt roligt. 

Irma bryter ihop – känslosamma orden till Marko

När Irma och Marko får en stund för sig själva tar Irma tillfället i akt att tacka sin son för allt han gjort för henne. Och det blir minst sagt en känslosam stund. 

– Jag är så nöjd. Allt som har hänt nu. Men jag har varit lite elak mot dig. Jag säger ”håll käften” och såna saker ibland och jag menar det inte. Jag är så tacksam och rörd, för bastun och huset, säger Irma och torkar bort tårar från ögonen. 

Vidare berättar Irma hur viktigt det är för henne att Marko förstår hur tacksam hon är, att utan honom hade huset aldrig blivit ombyggt så fint. 

– Utan honom hade det aldrig blivit så här. Jag är så glad att alla mina barn har förlåtit mig. Man kan börja om, jag kan försöka vara den mamman de behövde när de var små. 

Och Marko menar att han förstår hur mycket hans hjälp betytt för sin mamma. 

– Mamma är extremt tacksam för allt som jag hjälpt henne med. Hon tjatar mycket om det. Vi pratar inte supermycket känslor. Men jag förstår hur tacksam hon är, säger Marko i synk. 

De delar en fin och känslosam stund som slutar med att mor och son kramas.