Jenny Strömstedts fina ord om maken på jubileet får följarna att reagera: "Gullisar"

Jenny och Niklas Strömstedt är idag ett välkänt par för svenska folket och kärleken dem emellan visas nu stolt upp på sociala medier. 

Jenny och Niklas Strömstedt.

Programledaren Jenny Strömstedt, 51, och artisten Niklas Strömstedt, 65, har varit tillsammans sedan 2007 och gifta sedan 2011. 

Paret har inga gemensamma barn, men Niklas har två barn från två tidigare förhållanden, en son med Efva Attling och en dotter med Agneta Sjödin, och Jenny har tre döttrar från sitt tidigare förhållande med Frederik Östergren

Lästips: Niklas Strömstedt har tre barn – så ser de ut idag 

Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt 2008.

Utflugna barn 

Idag lever Jenny och Niklas Strömstedt tillsammans i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. I nuläget ser det inte ut som att paret har några barn boende hemma hos sig, utan alla verkar utflugna. 

Niklas och Jenny Strömstedt.

Kärlekshyllningen till Niklas Strömstedt 

Kärleken kan således blomstra hemma hos paret Strömstedt, något som speglar den fina kärlekshyllning som Jenny skrivit till Niklas på Instagram: 

"För sjutton år sen gick vi på dejt för första gången. Fast jag visste inte då om det var en dejt. Så här i efterhand känns det hur som helst som mitt livs genidrag. Nu tutar vi på Strömstedt. Du är mitt hjärta", skriver hon i inlägget. 

Fina orden från följarna 

Under inlägget har det strömmat in kommentarer från följare som visar uppskattning för Jenny och Niklas Strömstedts kärlek och grattar dem på jubileet: 

"Fint!! Ni passar verkligen ihop!"

"Vilken tur att ni fann varandra"

"Grattis!!"

"Grattis till er kärlek"

"Gullisar! Länge leve"

"Klart att det är ni två. Många sköna år ska ni ha tillsammans. Kramar många får ni två"