Jesper Parneviks förmögenhet – svindlande summan

Jesper Parnevik, 58, har en framgångsrik golfkarriär med flera stora vinster i bagaget. Idag är han inte bara känd som golfproffs, utan också som tv-personlighet – precis som resten av sin familj.

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta i omkring 30 år.

Golf- och tv-karriär

Familjen Parnevik har varit i offentligheten sedan många år tillbaka, till en början till följd av Jesper Parneviks framgångsrika golfkarriär, och sedan på grund av TV3-programmet "Parneviks". 

I programmet fick tittarna följa hela familjen Parnevik, inklusive barnen Peg, Penny, Phillipa och Pheonix. 

2016 medverkade matriarken Mia Parnevik i TV4-programmet "Let's dance", ett program som även dottern Penny Parnevik deltagit i. 

Parneviks tv-aktuella 

I år är familjens äldsta barn, Peg Parnevik, aktuell i "Så mycket bättre". Yngsta sonen Phoenix är även han dunderaktuell. Han gör nämligen skådespelardebut i filmen om Gyllene tider. Phoenix spelar Micke Syd i filmen. 

Även Jesper och Mia Parnevik är tv-aktuella i år, närmare bestämt i den egna realityserien "Parneviks All in!". 

Jesper Parneviks förmögenhet 

Jesper och Mia Parnevik har uppfostrat sina barn i Florida, USA. Där bor föräldraparet än idag, något som gör att de inte är skrivna i Sverige, vilket i sin tur bidrar till att det inte finns någon offentlig information om paret Parnevik hos Skatteverket. En årsinkomst går därmed inte att få tag på genom myndigheten. 

Däremot finns uppgifter gällande Jesper Parneviks förmögenhet tillgängligt, bland annat genom sajten Celebrity Net Worth. Enligt flera sajter är Jesper Parneviks förmögenhet 25 miljoner dollar, vilket motsvarar omkring 260 000 000 svenska kronor.