Jonas Gardell och Mark Levengood separerar: "Stark overklighetskänsla"

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar. Det meddelar de båda på Instagram.

Mark-levengood-jonas-gardell-separerar-gifta
Mark Levengood och Jonas Gardell separerar. Det meddelar de båda på Instagram.

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar. Det berättar paret genom två separata inlägg på Instagram. De meddelar att de kommer fortsätta vara vänner, samt att de inte kommer skilja sig. Ex-paret kommer således fortsätta vara gifta och meddelar att de går i terapi och "får se var det leder".

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar

Paret träffades på 80-talet, förlovade sig strax efter att de möttes och gifte sig 2011. Jonas Gardell och Mark Levengood har två barn tillsammans.

"Det är med sorg och stark overklighetskänsla"

På Instagram skriver Jonas Gardell följande:

"Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder. Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick.", skriver Jonas Gardell i ett inlägg på Instagram.

Mark Levengood: "Kommer fortsätta vara gifta"

Även Mark Levengood har publicerat ett inlägg om separationen:

"Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt. Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta."