Kristin Kaspersen: Pojkvän, barn och så mycket tjänar hon 

Här kan du läsa mer om den populära tv- och hälsoprofilen Kristin Kaspersen! 

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen!

Kristin Kaspersen är idag en folkkär programledare och hälsoprofil som är mycket populär hos det svenska folket. Hon har en lång karriär inom tv-branschen, men har på senare år blivit mer av en hälsoprofil. Hon syns både på Instagram, hörs i podcasten "Nyfiken på" och kan läsas i olika böcker såsom "Stark i kropp och själ", "Good morning" och "Good food". Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen! 

Kristin Kaspersens ålder

Kristin Kaspersen är född den 30 september 1969. Hon fyller alltså 55 år 2024. 

Kristin Kaspersens uppväxt, mamma och pappa 

Hon föddes i Oslo, men är uppvuxen i Stockholm. 

Pappa till Kristin Kaspersen är Kjell Kaspersen. Han var tidigare landslagsmålvakt i Norge. Han är idag 85 år och bor kvar i Norge. Pappa Kjell umgås hon med en hel del, något hon då ofta visar upp i sociala medier. 

"Jag älskar honom så innerligt❤️Han sitter i sin favoritfåtölj med ett glas vin intill och sport på TV. Han är snabb i kommentarer och humorn underbar. Händerna så mjuka som tryggt och kärleksfullt alltid hållit min hand.Så har det alltid varit.Så som jag alltid vill att det ska vara.Han, det är min fantastiska pappa❤️", skriver hon i ett av inläggen om sin far. 

Mamma till Kristin Kaspersen är artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson. Hon gick tragiskt bort i cancer 2018, då hon var 80 år gammal. 

Nyligen var det sex år sedan Lill-Babs gick bort, något Kristin uppmärksammade i ett känslosamt inlägg på sociala medier: 

"Det har gått 6 år sedan jag höll din hand för sista gången.Men inte en enda dag har gått utan att du varit närvarande. I mina tankar, i din klokskap, när jag inte vet vad jag ska göra frågar jag dig tyst och funderar på vad du skulle svarat eller gjort. Ibland blundar jag och tänker att jag lutar mig mot dig där du sitter bakom mig, för jag har alltid känt att du stått bakom och jag känner än idag att du tror på mig, för det har jag alltid känt. För 6 år sedan satt vi och åt frukost på sjukhuset. Monica var på väg, jag och Malin satt med din sminkväska och delade hennes saker i tre små högar. Vi visste. Strax efteråt kom sköterskan och sa att mamma rosslade så hon gick och hämtade vätskedrivande. Jag gick före Malin in till dig, och där låg du fridfullt och hade somnat in.6 år sedan idag. Tänker på dig varje dag men idag den 3 april kommer jag alltid minnas dig lite extra. Göra det till en fin dag, fylla den med alla galet härliga minnen, skåla i vitt vin eller bubbel som du älskade och jag se och tänka på all kärlek du gav. För du var och ÄR KÄRLEK ❤️Älskar dig mamma, världens finaste mamma och den bästa mormor mina barn kunnat få. ❤️❤️❤️", skrev hon då. 

Kristin Kaspersens syskon 

Lillebror Joakim 

Både Barbro "Lill-Babs" Svensson och Kjell Kaspersen har barn från andra relationer. Genom sin pappa har Kristin en bror vid namn Joakim. Han bor, precis som sin pappa, i Norge. 

Kristin Kaspersen hälsar ibland på dem i Norge, och ibland besöker de henne i Stockholm, något som hon visat upp på sin Instagram: 

"Min lillebror @joakimkaspersen , hans fru @jennygrahmkas och deras dotter Hedvig har hälsat på från Oslo. Det blev en sån där helg som jag kommer njuta av länge! Här är ett lite axplock från så härliga dagar.Älskar min familj så galet mycket!", skriver hon i ett inlägg där hon visar upp bilder från helgen hon spenderat med sin lillebror Joakim och hans familj. 

Monica Svensson 

Till skillnad från med lillebrorsan Joakim så har Kristin Kaspersen samma mamma som sina två andra syskon. Kristins äldsta syster heter Monica Svensson, och bor i Järvsö. 

Pappa till Monica är Börje Landar, 89, som Lill-Babs fick Monica med som 16-åring. 

Malin Berghagen 

Malin Berghagen är Kristin Kaspersens andra storasyster. Malins pappa är Lasse Berghagen, som gick bort hösten 2023, 78 år gammal. 

Systrarna Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersens partners genom åren 

Under 90-talet, när Kristin Kaspersen var i 20-årsåldern träffade hon idrottsmannen Martin Lamprecht. 1997 fick de sitt första barn, sonen Filip Lamprecht. Tidigt 2000-tal, när Kristin och Martin varit tillsammans i sju år, gick de skilda vägar. 

Kristin Kaspersen har sonen Filip Lamprecht tillsammans med Martin Lamprecht.

LästipsKristin Kaspersen har barn med Martin Lamprecht och Hans Fahlén – så ser relationerna ut idag 

Efter relationen med Martin Lamprecht hittade Kristin Kaspersen kärleken i programledarkollegan Hans Fahlén. De gifte sig 2003 och 2004 fick de sitt första gemensamma barn, Leon Fahlén. Kristin och Hans gick skilda vägar 2009. 

Hans Fahlén.

Har Kristin Kaspersen pojkvän idag? 

Huruvida Kristin Kaspersen har pojkvän idag är oklart. Däremot bekräftade hon att hon var singel i september 2023, då hon gästade podcasten "Not Fanny Anymore" som drivs av programledaren Jessica Almenäs och make up-artisten Fanny Lagerwall

I podcasten berättar hon att hon testat dejtingappar som Tinder och Raya. Hon uttrycker dock att hon inte känner sig särskilt bra på hela dejtinggrejen, men att hon trivs bra på egen hand: 

– Jag har det väldigt bra själv, säger hon i podcasten. 

Kristin Kaspersens barn 

Kristin Kaspersen har två barn: Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Den förstnämnda har idag hunnit bli 27 år och är idag en populär profil i sociala medier och i tv-rutan. Han har varit med i tv-program som "Hela kändis-Sverige bakar", "Let's dance" och "Sveriges mästerkock VIP". 

Filip har idag flyttat hemifrån och bor i en egen lägenhet på Södermalm i Stockholm. Han är tillsammans med "Let's dance"-profilen Linn Hegdal

Leon Fahlén är idag 20 år gammal och bor i en lägenhet i centrala Stockholm tillsammans med mamma Kristin. 

Kristin Kaspersen med sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht.

Kristin Kaspersens olika jobb 

Kristin Kaspersen har jobbat i tv-branschen sedan tidigt 90-tal. Hon har varit programledare för "Fångarna på fortet", "Spårlös", "Biggest loser", "Vardagspuls" och "Nyhetsmorgon". Hon har även varit moderator på flera olika galor, däribland "Svenska hjältar-galan" och "Idrottsgalan". 

Kaspersen har även skrivit flera böcker inom hälsa, hon driver podcasten "Nyfiken på" där hon intervjuar olika människor och hon leder även olika träningsresor- och event.  

Programledaren Kristin Kaspersen vid Idrottsgalan 2022.

Hur mycket tjänar Kristin Kaspersen? 

Karriären går till synes som tåget för Kristin Kaspersen, så hur mycket tjänar hon? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Krisin Kaspersen en fastställd förvärvsinkomst på 673 000 kronor under 2022, vilket ger en månadslön på 56 000 kronor. 

Hon driver även bolaget Puhkri Media Aktiebolag – ett bolag som enligt Alla bolag har som syfte att verka som konsultverksamhet och praktisk verksamhet inom bland annat TV-media, journalistisk produktion, författarskap och träning. 

Under 2023 hade bolaget en omsättning på 4 460 000 kronor och tillgångar på 5 585 000 kronor.