Kristin Kaspersens ord om att få barnbarn: "Vill..."

Programledaren Kristin Kaspersen ser fram emot livet som farmor, och berättar nu hur hon planerar inför att få barnbarn. Läs mer här! 

Linn Hegdal, Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen, 54, har två barn: Leon Fahlén och Filip Lamprecht. Leon är idag 20 år gammal och Filip har hunnit bli hela 27 år. 

Leon Fahlén bor hemma

Leon är den av sönerna som Kristin fortfarande har boende hemma hos sig, men trots att han bor hemma har han det knepigt ekonomiskt, det berättade han på röda mattan när streamingtjänsten Max hade en lanseringsfest: 

– Nej men det går så dåligt nu, jag ska inte ljuga, berättade han för Hänt och fortsatte: 

– Men det är väl att man är sökande efter jobb. Det är på gränsen att jag har råd med Fanta, så det är ju…. Logiskt. 

Leon Fahlén, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht.

Filip Lamprechts relation med Linn Hegdal

Filip Lamprecht däremot, han har flyttat hemifrån. Idag bor han själv, men har tidigare bott tillsammans med sin flickvän, Linn Hegdal, 28. 

Trots att de gått från att vara sambor till att bli särbos är de tillsammans och har nu varit tillsammans i ett och ett halvt år. Nu berättar Kristin Kaspersen att hon ser fram emot tiden då hon förhoppningsvis ska få barnbarn, kanske till följd av att Linn Hegdal och Filip Lamprecht får barn. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

"Då vill jag vara nära"

Det är i sin podcast "Nyfiken på", då Marie Mandelmann gästar, som Kristin berättar om sina barnbarnsplaner. 

– Det kan jag tänka en dag då man får barnbarn, även om jag tänker att man skulle vilja göra en säsong uppe i Åre och åka sidor... Nu när barnen har blivit stora och flyttat hemifrån, eller en är ju kvar men han lever ju sitt liv också, att passa på att göra något för mig som inte är att jag behöver vara kvar i stan för det är skola eller något, säger Kaspersen och fortsätter: 

 – Då tänker jag att jag behöver göra det nu. För jag vet inte... säg om fem år eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill ju inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära, säger Kristin Kaspersen. 

Läs mer: