Laila Bagge hyllar sönerna Liam och Kit: "Så tacksam"

Laila Bagge är mamma till två barn, sönerna Liam och Kit. Nu berättar hon om barnens fina relation, och om hur stolt hon är över dem! Läs och se mer här! 

Laila Bagge är mamma till sönerna Liam och Kit.

Radioprogramledaren Laila Bagge, 51, gick nyligen ut med den tråkiga nyheten att hon och pojkvännen Korosh Kananian, 33, valt att göra slut

Laila och Korosh hann vara tillsammans i nio år innan de bröt upp. 

"Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner", skrev Laila Bagge på Instagram då. 

Försökte få barn med Korosh Kananian 

Det numera ex-paret fick inga gemensamma barn, men har varit öppna med att de försökte bli gravida under en tid. Då det inte gick vägen beslutade de sig för att lägga barnplanerna på hyllan:

– Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen, har hon tidigare sagt till Aftonbladet

Korosh Kananian och Laila Bagge.

Laila Bagge har två barn

Laila Bagge har två barn sedan tidigare. Hon har sonen Liam Pitts tillsammans med sitt ex Mason Pitts samt sonen Kit Wahlgren med ex-maken Niclas Wahlgren

Liam har idag hunnit fylla hela 20 år, och Kit är idag elva år gammal. 

Laila Bagge med sonen Kit Wahlgren.

Laila Bagge om sönernas relation 

Trots en åldersskillnad på nio år har bröderna en mycket fin relation idag, det berättar Laila i ett inlägg på sin Instagram: 

"Så tacksam för deras relation och det är fantastiskt att se hur fina dom är mot varandra! Jag som kommer från en stor familj där jag är uppvuxen med 5 syskon, där vi är otroligt nära, vet hur viktigt det är och hur mycket det betyder att ha sin syskonfamilj då den alltid finns där med sin ovillkorliga kärlek.", skriver en stolt tvåbarnsmamma i inlägget. 

Laila Bagge med sonen Liam Pitts.

Hyllas av följarna 

Det är inte bara i Instagram-inlägget som Liam och Kit hyllas, utan även i kommentarsfältet där flera av Lailas följare tycker till om pojkarna: 

"Kära Laila, du har fantastiska barn", skriver en person. 

"Fina grabbar du har! Ja att hålla ihop familjen är viktigaste av allt", kommenterar en annan. 

"Fina killar du har", skriver ytterligare en följare. 

Lästips: Efter uppbrottet med Korosh – Laila Bagge hyllas efter semestervideon: "Mamazita"