Magdalena Graaf visar upp sin okända 30 år yngre bror: "Min finaste lillebror"

Magdalena och Hannah Graaf är en känd systerduo, men visste du att de har en mycket yngre lillebror? När han fyllde 18 år tog systrarna tillfället i akt och gav honom offentliga gratulationer på födelsedagen. 

Magdalena Graaf och Hannah Graaf.

Systrarna Magdalena Graaf, 48, och Hannah Graaf, 45, blev kända för hela svenska folket under 90-talet då de var både fotomodeller och artister i popduon "Graaf". 

Sedan dess har de medverkat i flera olika tv-program, däribland "Let's dance", "Postkodlotteriet" och den egna realityserien "Systrarna Graaf". 

Hannah och Magdalena Graaf 1998.

Magdalena och Hannah Graafs föräldrar

Föräldrar till Magdalena och Hannah är Linda Bergling och Kenneth Graaf. De skilde sig när döttrarna var unga, och lever idag i olika städer. Linda är bosatt i Stockholm och Kenneth i Älvdalen. 

Magdalena och Hannah Graafs lillebror Leon 

Visste du att den kända systerduon Magdalena och Hannah Graaf har en lillebror? Han heter Leon Graaf och är son till Magdalenas och Hannahs pappa, Kenneth. 

Gratulationerna till yngre brodern

Magdalenas och Hannahs bror är född 2006 och fyllde alltså hela 18 år 2024, något hans systrar uppmärksammade på Instagram. 

På sin Instagram gratulerade Magdalena Graaf sin lillebror på den stora dagen: 

"Grattis på 18-årsdagen" och "Älskar dig!! Min finaste lillebror @graafleon." 

Även Hannah Graaf har grattat Leon på födelsedagen. Under ett Instagram-inlägg som födelsedagsbarnet publicerat har Hannah skrivit. 

"Världens finaste. Både på in- och utsidan. Älskar dig!" och "Grattis!!! Snart ska du firas ordentligt i Stockholm".