Magnus Ugglas fru sätter ner foten: "Svensk avundsjuka" 

Sedan 90-talet är Magnus Uggla gift med Louise "Lollo" Uggla. Paret har två barn ihop, Agnes och Ruben. I ett avsnitt av podcasten "Uggla & Uggla" berättar Louise "Lollo" Uggla vad hon tycker om personer som skickar hat på sociala medier. 

Agnes och Magnus Uggla syns i tv-programmet 'Jag och min far'.
Agnes och Magnus Uggla syns i tv-programmet "Jag och min far".

Magnus Uggla har två barn tillsammans med Louise "Lollo" Uggla. De gifte sig 1990, och under relationens gång har Lollo Uggla lyckats hålla sig utanför rampljuset. 

Parets äldsta barn, dottern Agnes Uggla, har däremot valt att ta ett kliv på sin pappas sida av rampljuset. 2020 startade Magnus och Agnes Uggla podcasten "Uggla & Uggla" ihop och i januari 2024 hade tv-programmet "Jag och min far premiär på SVT – ett realityprogram där Magnus och Agnes är huvudpersoner. 

Magnus Ugglas fru Louise "Lollo" Uggla 

Men nyligen gjorde Louise "Lollo" Uggla något som inte hör till vanligheterna. Hon gästade nämligen en podcast, närmare bestämt den ovan nämnda podcasten "Uggla & Uggla". Anledningen till att hon hörs i podcasten är att Agnes Uggla blivit sjuk. 

Under avsnittets gång kommer Magnus och Louise Uggla in på att många kända personer får mycket negativa åsikter skickade till sig, inte minst öppet i kommentarsfält på sociala medier. Ämnet leder dem in på tv-programmet "Jag och min far" och den feedback Magnus och Agnus Uggla fått efter premiären. 

Lollo Uggla sätter ner foten 

Samtalet leder in dem på Magnus och Agnes Ugglas tv-program och det faktum att de faktiskt fått jättefina ord för det som visas i tv. Men en och annan negativ kommentar har allt slunkit in. 

– Det har ju varit väldigt positivt. Sen finns det ju då en på hundra eller en på tvåhundra som hatar, och jag fattar inte riktigt. Titta inte då om du tycker att det är så förskräckligt, säger Louise Uggla i podcasten. 

Orden om Bianca Ingrosso 

I detta sammanhang kommer hon också att tänka på Bianca Ingrosso som är en av de kända svenskar som får ta emot en hel del hat på sociala medier. 

– Jag har tänkt mycket på den här stackars Bianca Ingrosso, där tanter i min ålder skriver vidrigheter på sociala medier, säger Louise Uggla i podcasten och fortsätter: 

– Någon svensk avundsjuka över att den här unga tjejen har lyckats med grejer.