Magnus Ugglas lycka – dottern väntar barn med komikern: ”En liten Uggla”

Sommaren 2022 meddelade Emelie Uggla att hon var i en relation med komikern Nisse Hallberg. Nu väntar paret sitt första gemensamma barn ihop. 

Magnus Uggla ska få ett till barnbarn!

Magnus Uggla hör till en av Sveriges stora musikikoner. Han har gjort låtar som  ”Dansar aldrig nykter”, ”Kung för en dag” och ”4 sekunder” som de flesta svenskar dansat till under sena, festliga nätter. 

Men förutom att skapa legendarisk musik är han även pappa till tre barn. Magnus har genom åren varit sparsam med att dela med sig av sitt privatliv, men på senare år har han mer och mer börjat visa upp relationen han har till sina tre barn: döttrarna Emelie Uggla, 44, Agnes Uggla, 33, och sonen Ruben Uggla, 28. 

Magnus Uggla och dottern Agnes.

Emelie Uggla väntar barn med Nisse Hallberg 

Magnus Ugglas äldsta dotter Emelie har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Sverrir Gudnason, som bland annat är känd från sin roll som polisaspiranten Pontus, i filmerna om Wallander. Paret fick två döttrar tillsammans under sin relation, Salka och Sisi, som idag har hunnit bli tonåringar. 

För två år sedan offentliggjorde Emelie Uggla att hon var i en relation med komikern Nisse Hallberg, 39. Det var på Instagram som Emelie visade upp relationen när de två hade varit på en semester i London. 

Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder.”,  skrev Emelie då.

Två år efter relationsavslöjandet kommer paret med ett nytt avslöjande. De väntar nämligen sitt första gemensamma barn ihop. Det är Nisse som publicerar en bild på Emelie när hon visar upp sin gravidmage. 

Där går hon och bakar en liten Uggla i magen. Att få bli förälder med den här drottning är det vackraste som finns! DET HÄR SKA BLI SÅ KUL HÖRNI!!!”, skriver Nisse Hallberg på Instagram.

Inlägget har fått mängder av kommentarer och flera svenska profiler har uttryckt sin glädje över parets tillskott. 

Lästips: 

Sodavatten eller tonic i GT – vad är skillnaden?

Hon är Alice Stenlöfs nya tjej – visar upp kärleken