Malin Åkermans avslöjande om relationen till Alexander Skarsgård – nu kommer det fram

Malin Åkerman är en av många svenskar bosatta i USA. Nu berättar hon om den hemliga relationen med hollywoodstjärnan Alexander Skarsgård. 

Malin Åkerman om relationen till Alexander Skarsgård.

Malin Åkerman, 45, är en svensk-amerikansk skådespelare, producent och fotomodell. Nyligen såg vi henne som programledare för ”Eurovision Song Contest” 2024 tillsammans med Petra Mede. 

Malin Åkerman och Petra Mede under finalen av ”Eurovision Song Contest” 2024.

Malin föddes i Sverige men som tvååring flyttade familjen till Kanada, där de bodde under hennes uppväxt. 2002 flyttade Malin till Los Angeles i USA för att satsa på sin karriär. Hon började som modell och syntes i en del reklamfilmer men gick sedan över till skådespeleriet. Genom åren har vi sett henne i flera stora produktioner så som ”27 Dresses”, ”The proposal” och ”Trubbel i paradiset” 

Läs mer: Allt om Malin Åkerman: ålder, make, barn och syster med Jennifer Åkerman 

Därför vill Malin Åkerman inte ha fler barn 

Malin Åkerman är sedan 2018 gift med skådespelaren Jack Donnelly. Paret träffades genom hennes lillasyster, Jennifer Åkerman

– Det är en gammal kompis till min pojkvän Tom. De har gått samma teaterskola i London för massa år sedan, så de är bästa kompisar. Och där blev det någon gnista mellan Malin och Jack, det är jättekul, har Jennifer tidigare sagt till Expressen

Jack och Malin har inga gemensamma barn men skådespelerskan har barn tillsammans med sin ex-make Roberto Zincone. Sonen Sebastian Zincone är född 2013. 

Och några syskon till Sebatian blir det inte. När Malin Åkerman fick frågan av Hänt huruvida hon vill ha fler barn eller inte, berättade hon varför hon inte tycker att det är aktuellt att utöka familjen: 

– Min son är tio år gammal nu, så nu har vi gått förbi det där stadiet. Nu får jag bara låna alla mina syskonbarn. Så det är underbart!

Malin Åkerman och Jack Donnelly med sonen Sebastian Zincone 2023.

Malin Åkermans hemliga relation till Alexander Skarsgård

Malin är en av många framgångsrika svenskar som är bosatta i kändistäta LA. I en intervju med Expressen berättar Malin om livet i USA och hennes umgänge där. 

– Det är flera stycken som hänger, men jag har ju mitt gäng kompisar som jag har haft sedan början, säger hon och fortsätter:

– Jag har en riktigt bra kompis som är svensk, min bästa väninna och hårstylist Miranda Vidlund.

Och det blir även en hel del häng med Svenska kändisar – även om det var mer ofta förut. 

– Isabella Scorupco, Alexander Skarsgård, han har man inte sett på ett tag, men när han först flyttade till LA hängde vi rätt så mycket, säger hon och fortsätter:

– Det kommer och går lite, det är klart att det blir så. Men det är inte så att jag är en del av ett gäng svenskar som bara hänger.

Men idag verkar Malin och Alexander inte umgås lika ofta som förr, de båda har mycket på egna håll med karriären och familjelivet.

– Det blir mer att man hänger med sitt barn, och föräldrarna till hans kompisar – barnvärlden.