Måns Zelmerlöw och Ciara återförenade – efter skakiga tiden i äktenskapet

Måns och Ciara Zelmerlöw har under senaste tiden varit öppna och ärliga om att deras relation inte är på topp för tillfället. Det var flera månader sedan paret syntes tillsammans – men nu är de återförenade. 

Ciara och Måns Zelmerlöw återförenas efter skakiga tiden.

Artisten Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw gifte sig i september 2019 och sedan dess har de fått två gemensamma barn, Albert och Ossian. Ciara hade sedan en tidigare relation sonen Archie, vilket innebär att Måns även är bonuspappa. 

Den senaste tiden har det stormat en hel del kring paret Zelmerlöw. Ciara Zelmerlöw sågs avfölja sin make på Instagram, något som av många sågs som en markering och ett tecken på att allt inte stod rätt till i relationen. 

Till Aftonbladet berättade Måns att han och Ciara har det kämpigt i sin relation just ju: 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation, sa han till tidningen i maj. 

Ciara om relationen 

Även Ciara uttalade sig om relationen och kunde bekräfta att relationen inte var på topp. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet i juni och enligt tidningen ska hon även berättat att hon ser på sin och Måns framtid som "osäker". 

Ciara och Måns Zelmerlöw.

På olika platser 

Under en längre tid har den uppmärksamme följaren kunnat se att paret Zelmerlöw inte ens befunnit sig på samma plats i världen. Ciara har varit i England där familjen bor och har synts umgås en del med sitt ex som hon delar sonen Archie med. Måns i sin tur har befunnit sig i Sverige med partes gemensamma barn. 

Under tiden i Sverige har Måns även satsat på sitt nya jobbprojekt. Han har nämligen öppnat en vin- och kaffebar i Båstad under namnet ”Beans & Grapes”. 

– Det finns inget bra renodlat kaffeställe i Båstad. Det har jag retat mig på i flera år och därför tänkte jag till slut att jag får öppna ett eget. Jag vill helt enkelt att folk ska kunna få sig en riktigt god kopp kaffe, sa Måns till Båstadstidningen Bjäre Nu.

Måns och Ciara återförenade 

När ”Beans & Grapes” nyligen hade invigning var det inte bara kaffevagnen som fick allas ögon på sig. Vid Måns sida under öppningen, fanns även hans hustru Ciara och deras två barn. 

Det är ”Beans & Grapes” officiella instagramkonto som publicerar en bild på Måns och Ciara och deras två barn. Bilden är den första bilden på paret Zelmerlöw på flera månader. 

”Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes”, skriver Måns. 

Missa inte: 

Sommarpratare 2024: Här är datum för alla Sommar i P1-värdar

KUL GUIDE: 11 roliga hotell i Sverige för barn