Melinda Jacobs och E-type säljer huset – så mycket kostar det

Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson ser ut att ha haft fullt upp den senaste tiden. Som grädden på moset säljer har de nu lagt ut E-types hus till försäljning. Läs mer om huset och se vad det kostar här!

Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs gjorde sin relation offentlig 2022.

Det har hänt mycket i Melinda Jacobs och Martin "E-type" Eriksons liv det senaste året. De har precis blivit föräldrar till en liten flicka och i höst, då gifter de sig. Det berättade Jacbos i ett avsnitt av sin podcast Familjärt som släpptes under fredagen.

I podcasten avslöjade hon att det kommer bli ett stort bröllop, med en gästlista innehållandes 200 namn. Hon berättade även att bröllopet kommer hållas i Vadstena slott. Du kan läsa mer om Melinda Jacobs och Martin Eriksons bröllopsplaner här.

Martin E-type Erikson säljer huset i Bromma

Som pricken över i:et på allt spännande som både skett och kommer ske inom en snar framtid för paret, lade de nyligen ut E-types hus till försäljning – ett hus som kostar en slant, minst sagt.

Hemnet beskrivs villan som ett "välplanerat hus med ett charmerande idylliskt läge". På bilderna syns ett grönt trähus med vita knutar. Huset är placerat på en 846 kvadratmeter stor tomt. Huset i sig har 6 rum och kök.

Melinda Jacobs poddkollegor som ligger bakom kontot @pappapappadotter har publicerat en bild på huset på Instagram.

Så mycket kostar E-types hus i Bromma

Den som vill lägga vantarna på E-types hus i Bromma ser ut att behöva ta fram den stora plånboken. Huset ligger nämligen ute för 17 500 000 kronor.

Du hittar fler bilder på huset HÄR!