Nyhetsmorgon-profilen är gift med Jessica Almenäs ex – talar ut om relationen

Programledaren Jessica Almenäs är idag sambo med handbollsprofset Patrik Fahlgren, men tidigare har hon bland annat varit tillsammans med journalisten Johan Edlund – som idag är tillsammans med en annan känd programledare. Läs och se mer här! 

Sofia Geite och Jessica Almenäs.

Jessica Almenäs har varit programledare sedan tidigt 2000-tal, och hennes karriär började inom trav. Hon programledde då travsändningarna på TV4, men gick senare över till att programleda "Nyhetsmorgon". Tillsammans med David Hellenius programledde hon även "Let's dance" under några år, men 2016 lämnade hon TV4 och gick över till Kanal 5. 

Jessica Almenäs och David Hellenius.

Programledare för "Superstars" 

På senare år har hon varit programledare för långköraren "Superstars" och 2024 debuterade hon som programledare hos Netflix, närmare bestämt i realityn "Love is blind". 

Driver två poddar 

Hon driver även podcasten "Träningspodden", som hon har tillsammans med träningsprofilen Lovisa "Lofsan" Sandström samt podcasten "Not Fanny anymore" med make up-artisten Fanny Lagerwall

Jessica Almenäs.

Jessica Almenäs och sambon Patrik Fahlgren 

Vid sidan om sin framgångsrika karriär lever hon ett familjeliv med sönerna Jack, Dylan och Sam samt med sambon Patrik Fahlgren

Den sistnämnda pojken har hon tillsammans med nämnda Patrik, och de andra två sönerna har hon tillsammans med två andra män. 

Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren.

Jessica Almenäs har tre barn med olika pappor

Dylans pappa har hon tillsammans med den norske hoppryttaren Tony André Hansen, och sin äldsta son Jack har Jessica Almenäs med Johan Edlund

Även han är journalist och faktum är att han inte bara har en ex-flickvän i samma bransch, utan även hans fru jobbar inom tv. 

Johan Edlund och Jessica Almenäs med sonen Jack.

Jessica Almenäs ex gift med TV4-profilen Sofia Geite

Hustrun är kanske för många ett välkänt ansikte då hon syns i TV4-programmet "Nyhetsmorgon", där även Almenäs jobbat tidigare. 

Jessica Almenäs ex Johan Edlund är nämligen gift med Sofia Geite. De har även två barn ihop, döttrarna Elsa och Ester

Sofia Geite med döttrarna Elsa och Ester.

Jessica Almenäs om trevliga middagen med exet och Sofia Geite 

I ett avsnitt av den tidigare nämnda podcasten "Not Fanny anymore" berättar Jessica Almenäs att det börjar närma sig äldsta sonen Jacks student, och att både pappa Johan och bonusmamma Sofia är med i planeringsfasen. I podcasten berättar hon att haft mycket för sig under veckan, och att den bland annat innehållit studentplanering och en trevlig middag: 

– Sen kom mitt ex, Jacks pappa Johan och hans fru Sofia Geite hem till oss för att vi ska planera Jacks student. Så vi gör det, jättetrevligt. Grillar spelar lite spel och dricker bubbel, säger Jessica Almenäs i podcasten. 

Många par i tv-branschen 

Relationskopplingarna i tv-branschen är många, och några som även de har eller har haft ihop det är programledarna Kristin Kaspersen och Hans Fahlén. Dessutom har programledaren Agneta Sjödin varit tillsammans med Kristin Kaspersens ex idrottaren Martin Lamprecht. Sjödin har även varit tillsammans med programledaren Jenny Strömstedts make artisten Niklas Strömstedt. Många har även koll på att Renée Nyberg och David Hellenius är ett par! 

Martin Lamprecht och Agneta Sjödin.