Oliver Ingrossos känga till Christian Bauer – efter incidenten i hemmet: ”Superkonstigt”

Oliver Ingrosso kritiserar Christian Bauers beteende i hemmet. Nu berättar han om incidenten. 

Oliver Ingrosso kritiserar Christian Bauers matlagning.

Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver Ingrosso valde länge att stå utanför rampljuset. Då och då dök han upp i familjens realityserie ”Wahlgrens värld” men långt ifrån lika ofta som syskonen. På senare tid har vi däremot fått ta del av Oliver i tv-rutan allt mer ofta och han har med små steg tagit klivet ut i rampljuset. 

Oliver Ingrosso har satsat på en karriär som kombinerar hans största passioner i livet: Han är en är en framgångsrik DJ och åker runt i landet och spelar sin musik och 2022 gav han sig in i restaurangbranschen och öppnade sin egna restaurang ”Olli” i Stockholm, som än idag är fullbokad flera veckor i förväg. 2023 släppte han även kokboken ”Quanto basta”. 

Oliver Ingrossos miljonsuccé – så mycket tjänar han

Det går alltså bra för Oliver som får ett rejält klirr i kassan. Restaurangen ”Olli” går under bolaget ”Festivus Jakobsbergsgatan 21 AB”. Restaurangen som ligger på Jakobsbergsgatan 21 omsatte under sitt första verksamma år 28 700 000 kronor och bolagets tillgångar ligger på 12 994 000 kronor. 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Oliver Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 542 200 kronor under 2022, vilket resulterar i en lön på omkring 45 000 kronor i månaden. 

Oliver känga till Christian Bauer 

Att Oliver är en fena i köket råder det alltså ingen tvekan om, speciellt när det kommer till den italienska kokkonsten. Och han har höga krav på hur en pasta ska tillagas – vissa matregler får man bara inte bryta. 

I senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams podcast ”Wahlgren och Wistam”, gör Oliver ett inspel där han kastar en rejäl känga till Christian Bauers matlagning. Oliver befann sig nämligen i köket när Christian skulle laga en pasta bolognese och krögaren blev allt annat än imponerad av det han bevittnade. 

– Han hade i två påsar taco-krydda, stora bitar av röd paprika, chiliketchup, buljongtärning, grädde och vad sjutton var det mer…, säger Oliver i podcasten och fortsätter: 

– Rivna morötter, vilket jag tycker är superkonstigt… Olivolja i pastavattnet.

Sofia Wistam frågar om hon sa något till Christian under skapandet av rätten. 

– Ja. Han sa, vill du smaka? Jag bara "nej absolut inte".

Plötsligt kommer Oliver på ytterligare en underlig ingrediens Christian hade i sin så kallade bolognese. 

– OCH! Två krossade tomater, en med tillsatt vitlökssmak.. Och det där tycker jag också är… Köp bara bra tomater på burk och så tillsätter du vitlök själv istället. Uppenbarligen blir det bättre.

Pernilla skrattar åt anekdoten och säger att Christian minsann inte har det lätt att laga mat till Wahlgren-släkten, men att han är riktigt duktig när det kommer till kötträtter och att han ofta får hålla sig till det. 

Lästips: 

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso

Matsäck till barnen? 18 enkla maträtter och snacks

Bäst i test-uppdrag till festen – tips på roliga lekar