Peg Parneviks känga till Pennys barn – hårda orden: ”Rätt dumma”

Peg Parnevik och systern Penny har en tajt relation till varandra. I podden säger Peg något oväntat om Pennys barn. 

Peg Parneviks känga mot Pennys barn.

Stora delar av familjen Parnevik har stått i rampljuset sedan deras realityserie ”Familjen Parnevik” sändes mellan 2015-2018. 

Idag är familjen lite utspridda i världen, Mia och Jesper Parnevik bor fortfarande i Florida, medan Philippa Parnevik, 25, bor i New York och tvärs över landet, i Los Angeles, studerar Phoenix Parnevik, 23.

De två äldsta systrarna i syskonskaran Penny Parnevik, 27, och Peg Parnevik, 28, är idag båda bosatta i Stockholm och lever sina hektiska, om än olika liv, i huvudstaden. 

Peg har en blomstrande karriär som artist och är dessutom aktuell som en av jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol” medan Penny har fullt upp med att driva sin egna restaurang vid sidan av sitt familjeliv. Tillsammans med maken Douglas Murray, 44, har Penny tre barn, sonen Atticus, född 2019, dottern Pebble, född 2021, och nytillskottet Achilles, född 2023. 

Tillsammans driver systrarna podcasten ”Peg & Penny” som varje vecka släpper ett nytt avsnitt. I podden får lyssnarna följa med i systrarnas liv och de får ta del om både upp- och nedgångar. 

Peg och Penny Parnevik 2018.

Penny Parnevik tvingades be maken om pengar 

Nyligen släpptes ett avsnitt av podden avslöjar Penny att hon den senaste tiden spenderat väldigt mycket pengar och för första gången i sitt vuxna liv har hon noll kronor på kontot och tvingats be maken Douglas om pengar. 

– För första gången i vår relation har Douglas behövt föra över pengar till mig, berättar Penny Parnevik.

Hör förklarar att pengarna gått till en del shopping inför en resa paret nyligen var på och att familjen ätit ute på restaurang lite oftare än nödvändigt. 

– Det var noll på kontot, säger hon och fortsätter:

– Jag bara "Douglas alltså jag vet att vi har gemensam ekonomi och det här bör inte vara en konstig fråga för vi delar alla våra pengar, mina pengar är dina pengar, men du behöver göra en överföring till mig". 

Douglas Murray, Penny Parnevik och barnen Pebbel och Atticus.

Peg Parneviks känga till Pennys barn 

Vidare i avsnittet berättar Peg att hon nyligen träffat en kompis som har ett barn som bara är några månader gammal. Barnet var nämligen väldigt utvecklat för sin ålder och Peg fick då en insikt gällande sina systerbarn. Peg ska ha sagt till sin väninna: 

– Min syster har tre barn och de är rätt dumma, systrarna skrattar och Peg fortsätter historian: 

– Min systers barn de är lite sena skulle jag nog säga. Jag tycker att de är de smartaste, mest kreativa, alltså allt de gör blir så här ”wow, genibarn". Men de är nog ganska sena i utvecklingen.

Penny skrattar gott åt anekdoten och tar inte illa upp av Pegs känga. Hon verkar tvärtom hålla med om det Peg säger.  Penny berättar då att hennes dotter Pebble nyligen var med i en tävling för barn som innebar att hon skulle gå i en hinderbana, och hon hade enligt Pennys utsago inte varit så duktig och hoppat över hinder som var för svåra. 

– Vi gick runt hinderbanan och vi var sist. Men hon bara ”jag tror att vi vinner”. Nej, vi är sist lilla gumman, vi är sist. Jag sa inte det, jag sa ”jag tror också att vi vinner, Pebbs”, säger Penny i podden och systern Peg fyller snabbt i:

– Alltså jag älskar henne. Men vet du hon fick ditt självförtroende. Man ska alltid tro att man är bäst.