Peg Parneviks pojkvän avslöjar barnplanerna: "Jävligt roligt"

Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har nu gjort flera offentliga framträdanden ihop. Nu avslöjar de sina framtidsplaner – planer som innehåller både giftermål och barn. Läs mer här! 

Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega.

Peg Parnevik, 28, har varit i flera relationer de senaste åren. Den kanske mest kända är den med Filip Lampreht, 27, som hon var tillsammans med i flera år innan den fick ett abrupt slut 2021. 

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

Filip Lamprecht gjorde slut med Peg Parnevik 2021

Det var i samband med att Filip Lamprecht medverkade i "Let's dance" som han och Peg Parnevik gjorde slut. Peg har tidigare berättat att hon blev dumpad via sms, vilket gjorde henne minst sagt chockad: 

– Det var en chock, det var väldigt traumatiskt för jag var inte beredd, sa Peg när hon gästade podcasten "Brottarbröder" våren 2023. 

Filip Lamprecht har även han uttalat sig om uppbrottet, och då berättat att det var på hans initiativ som de gjorde slut: 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, sa Filip när han gästade podcasten "Två meter dumheter". 

Filip Lamprecht är tillsammans med Linn Hegdal 

Efter uppbrottet blev Filip Lamprecht tillsammans med Linn Hegdal – den tjej han dansade med i "Let's dance". Filip och Linn är tillsammans än idag

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

Peg Parneviks pojkvän Sebastian De la Vega 

Peg Parnevik blev tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson. De gjorde slut i början av 2023, men i september samma år kom Peg med ett nytt kärleksbesked. 

Det var på Rockbjörnen 2023 som hon Peg Parnevik avslöjade att hon hittat kärleken på nytt. Även i podcasten "Peg & Penny" berättade hon om sin nya pojkvän, 38-åriga Sebastian De la Vega

Nyligen sågs Peg Parnevik och Sebastian De la Vega för första gången ihop på röda mattan, då inför Grammisgalan 2024. 

8Sebastian De la Vega och Peg Parnevik.

Gästar podcasten "Peg & Penny"

Men Grammisgalan är inte det enda offentliga framträdandet som paret nyligen gjort. Nu har han dessutom blivit inbjuden till Pegs podcast, tidigare nämnda "Peg & Penny". 

I avsnittet som Sebastian De la Vega gästar berättar han bland annat vad han jobbar med, och avslöjar då att han nyligen startat ett eget företag – ett företag som ska ta fram sexleksaker och som Peg Parnevik faktiskt är medgrundare till

Berättar om framtidsplanerna med Peg Parnevik

Peg Parnevik och Sebastian De la Vega pratade även om sin framtid, och Sebastian avslöjade då sina framtidsplaner han har tillsammans med Peg: 

– Först här nu är det att vi ska hitta en lägenhet som vi sammanfogar så att den ser ut som oss båda, säger han och fortsätter:

 – Sen tycker jaga att det ska bli roligt... jag tycker det ska bli roligt sen när man får gifta sig och får små bebisar med krulligt hår. Det tycker jag ska bli jävligt roligt. 

– Yey, utbrister Peg då. 

Peg Parnevik.

Lästips: 

Busenkelt recept: Så gör du egna såpbubblor

Bada med vattkoppor – kan man det? Vi reder ut

20 rygg mot rygg frågor – perfekta för bröllopet

När är det fullmåne 2024? Alla datum!

8 roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso

Allt vi vet om Sebastian de la Vega – ålder, jobb och relationen med Peg Parnevik

Peg Parnevik om sitt riktiga namn – heter egentligen Ida