Penny Parnevik avslöjar intima detaljen om äktenskapet med Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit ett par i över sju år och har hunnit få tre barn ihop. Men småbarnslivet är inget som sätter stopp till parets intima stunder. 
– Vi ligger när barnen är i rummet, säger Penny i podcasten ”In bed with Emilia”

Douglas Murray och Penny Parnevik gifte sig i juni 2022.

Penny Parnevik, 27, och maken Douglas Murray, 43, träffades genom Pennys pappa, Jesper Parnevik. Douglas var var nämligen nära vän med Jesper och umgicks tätt med familjen under många år. 

Det var så Penny och Douglas träffades för första gången. Men det var först när Penny blivit lite äldre som det uppstod kärlek och paret är nu gifta och har tre barn ihop Atticus, 4, Pebble, 3, och nytillskottet Achilles, 6 månader. 

Douglas Murray och Penny Parnevik på Kristallen 2018.

Penny Parnevik och Douglas Murrays kärlekssaga 

Det var under hösten 2017 som Penny och Douglas gick ut offentligt med sin kärlek. Två år senare, i början på 2019, gick Douglas ner på knä och friade till Penny på en privat strand. Men något bröllop hann det inte bli. För bara några månader senare föddes deras första barn Atticus. Penny har tidigare varit öppen med att hon älskar mammalivet och att hon i framtiden vill skaffa fler barn. 

2020 planerade paret att gifta sig men på grund av coronapandemin blev det tilltänkta bröllopet framskjutet. Istället valde paret att försöka skaffa ett till barn och i februari 2021 föddes dottern Pebble. 

I juni 2022 var det äntligen dags för paret att bli äkta makar. Parets familj och vänner hade samlats på Pennys farfars herrgård Stora Tuna i Åkersberga norr om Stockholm för att fira kärleken. På familjens sociala medier kunde man följa den spektakulära festen. 

Sedan väntade en sommar och höst fylld med kärlek för det nygifta paret. I början på januari 2023 avslöjande Penny på sin Instagram att paret väntar ytterligare tillökning. Och under fjolårets höst föddes parets tredje barn, Achilles. 

Under åren tillsammans har paret även hunnit flytta från USA till Stockholm. 

Douglas Murray och Penny Parnevik med dottern Pebble och sonen Atticus.

Penny Parneviks intima avslöjande om äktenskapet med Douglas 

Både Penny och Douglas har hektiskt jobbschema som de jonglerar med tre småbarn. Men trots det kan hon avslöja att hon och Douglas fortfarande håller lågan vid liv. 

När Penny gästar Emilia de Porets podcast ”In bed with Emilia”  berättar hon hur hennes och makens sexliv egentligen ser ut. Samt vilka knep de tar till när för att få till intimiteten. Penny berättar nämligen att precis innan inspelningen av podcasten lyckades paret få till det. 

– Douglas jobbade hemifrån i dag och vi nattade vår yngsta son Achilles och vi körde en snabbis på soffan, säger Penny. 

Hon berättar att det varierar hur mycket sex paret har eftersom vardagen med jobb och barn ofta kommer emellan. 

– Men vi har sjukt mycket sex. Det känns som vår superkraft ibland.

Paret har även några knep för att få till de intima stunderna.

– Det här kanske är lite kontroversiellt men vi ligger när barnen är i rummet. Inte i samma säng. Vi har inte så mycket plats i vår lägenhet så om alla ligger och sover någonstans, då har vi sex, säger hon och fortsätter: 

– Eller så springer vi in på toaletten ibland. Man måste prioritera sig själv och känna sig sexig, det kanske man inte alltid gör när man är mamma. 

Emilia håller med Penny om att man måste prioritera varandras behov och att hon inte alls tycker det är konstigt att ha sex när barnen är i samma rum, iallafall när de är små och inte förstår någonting av det som sker. 

Mia Parnevik, Douglas Murray, Penny Parnevik.

Penny om föräldrarna: ”De har så mycket sex”

Penny berättar att det alltid har pratats öppet om sex under hennes uppväxt. Under hennes barndom hängde tavlor på väggarna föreställandes olika sexpositioner. 

Penny menar att det hör till livet att man som barn ska tycka att sina föräldrar är pinsamma, för att man tillslut växer in i det och ser pinsamma ämnen som något positivt. 

Penny berättar att efter 30 års äktenskap är henens föräldrar Mia och Jesper fortfarande störtkära. 

– De är så kära i varandra, de är helt besatta av varandra. De har så mycket sex, säger Penny.