Pernilla Wahlgren kritiseras – efter beteendet mot Christian: ”Jättetråkig stil”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är mitt uppe i planeringen av deras bröllop i höst. Men Pernillas beteende under planeringen får tittarna att reagera, de tycker inte om hennes attityd mot Christian. 

Pernilla kritiseras efter beteendet.

Det kom som en chock när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer avslöjade att de haft gift sig i smyg en vacker vinterdag i december 2023. Det var ett intimt bröllop med enbart deras familjer närvarande. Senare har det framkommit att bröllopet var tillägnat Hans Wahlgren, som gick bort några månader senare senare. 

Pernilla och Christian gifte sig i december 2023.

Det stora bröllopet som paret planerat ska äga rum i Marbella någongång under sensommaren/hösten 2024 kommer däremot fortfarande gå av stapeln och planeringen är i full gång, något tittarna fått följa i ”Wahlgrens värld”. 

Då gifter sig Pernilla och Christian  

Det började med att paret skulle välja dag för bröllopet, och det var inte vilket datum som helst som paret kom överens om. Valet föll nämligen på fredagen den 13:e. 

– Jag kan ju inte gifta mig på fredagen den 13:e?, säger Pernilla i ett avsnitt av realityserien. 

Hon berättar att hon är skrockfull och att hon undviker att göra vissa saker för att undvika otur. 

– Det värsta som kan hända är att vi kommer skilja oss. Men det kanske vi hade gjort ändå, säger Pernilla. 

Christian Bauer känner däremot annorlunda inför det valda datumet, 13 är nämligen ett magiskt nummer för honom. 

Pernilla och Christian.

Läs mer: Benjamin Ingrosso om Pernilla och Christians bröllop – det tycker han egentligen: ”Katastrof”

Christian rasar på Pernilla  

Bröllopsplaneringen blev något av en följetong i seren denna säsong och i ett senare avsnitt satte sig Pernilla och Christian ner för att ha ett planeringsmöte. Men Pernillas beteende under möter gör att Christian tappar humöret – Pernilla sitter nämligen och gör andra saker och fokuserar inte planeringen. 

Hon sitter nämligen med telefonen, sminkar sig och svarar på samtal och Christian blir mer och mer irriterad medan han ber om hennes uppmärksamhet. 

Vilket leder till att Pernilla blir irriterad på Christian.

– Ska vi sitta här och bli osams kan vi lika gärna skita i att gifta oss. Då skiter vi i det, säger Pernilla i programmet.

Tittarnas reaktioner: ”Synd om Christian”

Klippet har senare lagts ut på Kanal 5:s Facebooksida och i kommentarsfältet är det flera som riktar kritik mot Pernillas trista attityd. 

”Dåligt Pernilla. Vilken jättetråkig stil du har.”

”Herregud jag hade rest mig upp och gått!”

”Jag tycker att Pernilla är nonchalant. Det är synd om Christian”

”Men uppenbarligen så är de olika på "möte" hon tycker hon kan lyssna medan hon gör annat. Men han blir disträ och ofokuserad när hon inte verkar lyssna! Och jag förstår honom! Jag hade reagerat som honom om min partner höll på med 5 saker samtidigt och avbrutit flera ggr och sprungit iväg!”

Samtidigt är det flera tittare som poängterar att det är ett tv-program och att scenen troligtvis är lite regisserad, för att helt enkelt göra programmet intressant. 

Missa inte: 

Lista på mjuka pojknamn – 50 fina namnförslag till pojkar

Röda dagar 2024: Klämdagar och dagar du ska ta ledigt