Pernilla Wahlgren visar upp fler bilder på nya huset: "Osäker"

Pernilla Wahlgren, 54, är mitt uppe i bygget av sitt nya hus "Villa Wahlgren". Men ett husbygge kommer sällan utan osäkerheter på vägen.

Pernilla Wahlgrens nya hus
Pernilla Wahlgrens nya hus "Villa Wahlgren" är just nu under uppbyggnad.

Pernilla Wahlgren, 54, bor för närvarande i en villa på Lidingö. Hon äger även ett hus i Spanien, närmare bestämt i Marbella. I “Wahlgrens Värld” har tittarna fått ta del av hennes liv i det “Gröna huset”, som hon kallar huset på Lidingö, men också i Marbella-huset: “Casa Rosa”.

Pernilla Wahlgren bygger nytt hus på Lidnigö

Men nu är det dags för nya äventyr – Pernilla Wahlgren är nämligen just nu mitt uppe i ett husbygge på en annan plats på Lidingö. Det nya huset, som Pernilla Wahlgren kallar för “Villa Wahlgren” med hashtaggen #villanilla, har hon beskrivit som sitt drömhus. Huset har pool, ett dressingroom, ett hörn tillägnat en stor flygel och ett stort lyxigt kök där hela familjen Wahlgren-Ingrosso kan spendera mycket tid tillsammans.

“Om jag kommer älska mitt kommande kök? Svar ja!”, skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

Pernilla Wahlgrens osäkerhet i nya huset

Men trots att hon verkar tycka om sitt nya kök verkar det finnas några frågetecken kvar.

I ett inlägg på sin Instagram visar hon upp bilder på hur hennes nya kök kommer se ut och beskriver att köket kommer vara “lindblomsgrönt med vacker sten”. Men sen berättar hon om hennes tvivel:

“Dock osäker på om jag verkligen behöver två diskhoar...?!”, skriver hon och frågar sina följare om råd.

Men följarna tvivlar inte en sekund – de tycker absolut att hon ska ha två diskhoar.

“Vi har två stycken diskhoar. Bästa som hänt!”, skriver en följare.

“Tror det blir bra med två hoar. Ni är en stor familj och många vänner. Kanske också två diskmaskiner”, rekommenderar en annan.

Visar upp hundkojan

Men det är inte bara Pernilla Wahlgrens mänskliga familjemedlemmar som kommer få plats i hennes nya kök – hon har även gjort en extra fin plats för hennes husdjur.

“Däremot vet jag att Sammy & Dino kommer älska sin lilla inbyggda koja i sittbänken! En sittbänk som jag ska fylla med maaassa gosiga kuddar!”, skriver hon på sin Instagram.

Du hittar bilder på Pernilla Wahlgrens nya hus "Villa Wahlgren" nedan.