Pernilla Wahlgrens krisdrag inför Allsången – det som inte får ske: ”Tråkigt”

Förra veckans premiär av Allsång på Skansen var minst sagt händelserik. Nu avslöjas Pernilla Wahlgrens krisplan i sommar. 

Pernilla Wahlgrens krisplan

När de flesta svenskar börjar gå på semester börjar Pernilla Wahlgrens intensiva jobbsommar. För andra året i rad väntar en sommar på Solliden-scenen för att leda ”Allsång på Skansen” varje tisdag i sommar. 

Förra veckans premiär bjöd på det mesta med flera folkkära artister som gästade, ett shownummer och en känslosam hyllning till avlidne Hans Wahlgren

Läs merAllsång på Skansen 2024: Programledare, datum och hela listan med artister 

Marcus och Martinus gästade Allsången i premiäravsnittet.

Benjamin och Bianca nobbar Allsång på Skansen 

Under premiären skymtade dottern Bianca Ingrosso förbi i publiken, hon fick även sjunga med i hyllningslåten till Hans Wahlgren. Även Oliver Ingrosso, Christian Bauer och Christina Schollin var på plats i publiken men Benjamin Ingrosso saknades. Han var nämligen och besökte sin pappa på Mallorca. 

Det är nog många som hoppas på att få se både Benjamin och Bianca på Allsångsscenen i år, precis som 2021 när syskonen sjöng "Blomstertid", och det hela blev en succé. 

Benjamin överraskade även Pernilla – och hela svenska folket – förra året när han oväntat dök upp på Skansen. Tillsammans sjöng de då "Allt det vackra", och situationen gjorde Pernilla rörd till tårar. 

Men i år är det dessvärre inte så stor chans att hennes barn dyker upp. Detta ska, enligt Pernilla Wahlgren bero på fullspäckade scheman och scenskräck, berättar hon för Nyheter24

– Det är svårt. Benjamin hade fullt upp med sin turné i sommar och Bianca är ju ganska öppen med sin scenskräck, så det ska mycket till för att hon ska sjunga live. 

Men hoppet om ett överraskningsframträdande lever än! 

Benjamin överraskade Pernilla i Allsång på Skansen 2023.

Pernillas krisdrag under Allsången: ”Tråkigt”

Det är nog många som undrar: Vad händer om Pernilla blir sjuk i sommar och skulle bli tvungen att ställa in. Finns det någon programledare på standby, redo att hoppa in om det värsta skulle inträffa. 

Till Expressen har Pernilla sagt att det inte finns någon Plan B om det skulle vara så illa att hon själv blev sjuk och tvungen att ställa in: 

– Nej, men alltså. Peppar, peppar… Jag har ändå varit på turné nu i sex års tid och aldrig varit borta en enda förställning. Eller varit sjuk. Så det vore ju tråkigt om det skulle hända nu. 

Men om Pernilla mot förmodan skulle bli så sjuk att hon blev sängliggandes, vad händer då? 

– Då får vi väl ringa Sanna igen då, säger Pernilla och skrattar. 

Missa inte: 

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon

Allt om Therese Strömberg: Pojkvän, jobb och fotbolls-EM 2024