Pernilla Wahlgrens miljonbolag – så mycket tjänar hon 

Den mångfacetterade Pernilla Wahlgren har en karriär som pågår för fullt, och som också är en mycket framgångsrik sådan. Läs mer här! 

Pernilla Wahlgren är sedan 2023 gift med Christian Bauer.

Det råder ingen tvekan om att det går bra för Pernilla Wahlgren, 56, och inte heller hennes barn har det särskilt dåligt på karriärfronten. 

Äldsta sonen Oliver Ingrosso driver en av Stockholm populäraste restauranger, Olli. 

Dottern Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers och driver det dunderpopulära skönhetsvarumärket Caia Cosmetics. 

Näst yngsta sonen Benjamin Ingrosso har en artistkarriär som inte går av för hackor. Sommaren 2023 gjorde var han ute på sin första egna turné i Sverige, våren 2024 är han ute på sin första Europaturné och under sommaren samma år drar han igång sin andra Sverigeturné. 

Pernillas yngsta son Theo Wahlgren går fortfarande i gymnasiet – och ser ut att bli den första syskonskaran som tar studenten. 

Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso.

Kärlekslivet med Christian Bauer 

2021 slog det även gnistor för Pernilla Wahlgren på kärleksfronten då hon hittade kärleken i Christian Bauer, detta efter att ha varit singel ett bra tag efter relationen med Theos pappa, Joachim Lennholm

Läs merPernilla Wahlgren och Joachim Lennholm har sonen Theo – så ser deras relation ut idag 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig 2022 och gifte sig i december 2023. 

Pernilla Wahlgren & Christian Bauer gifte sig i december 2023.

Framgångsrik karriär 

Pernilla Wahlgren har en gedigen karriär i bagaget. Den rullar även på för fullt och går än idag som tåget. Från succén i "Melodifestivalen" på 80-talet – med låten "Picaddilly circus" – till att idag leda ett av Sveriges mest folkkära program "Allsång på Skansen". Hon är också huvudperson i ett av Sveriges populäraste realityprogram "Wahlgrens värld" och driver den populära podcasten "Wahlgren & Wistam" tillsammans med programledaren Sofia Wistam

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

Wahlgrens miljonbolag 

Pernilla Wahlgren driver bolaget Picadill Production AB, som enligt Alla bolag omsatte 29 765 000 kronor under 2022. Tillgångarna låg på 45 144 000 och resultatet landade på 24 891 000 kronor det året. 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Pernilla Wahlgren en fastställd förvärvsinkomst på 900 000 kronor under 2023. Det ger en månadslön på 75 000 kronor.