Phillipe Cohens bebishintar med flickvännen Rebecca

Det råder kärlekslycka mellan Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh Thor! Läs mer här! 

Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca Lindbergh Thor.

Phillipe Cohen var tidigare tillsammans med Bianca Ingrosso. Under förhållandets början hade de ett distansförhållande då Phillipe pluggade i London. Därefter flyttade han till Stockholm, men han och Bianca bodde ändå aldrig ihop utan hade varsin lägenhet på Östermalm. 

Phillipe syntes en hel del i "Wahlgrens värld", men också i sin dåvarande flickväns populära Youtube-videos. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Driver krogar och syns på Youtube 

Senare i relationen började även Phillipe med Youtube och startade då sin egen kanal. Där får hans prenumeranter än idag ta del av hans matlagning, precis som de får om de besöker en av hans krogar. 

För ett par år sedan startade han krogen Ted, och en tid efter det drog han igång restaurangen Posto Pasta, både belägna i Stockholm. Nyligen kom beskedet att Phillipes Posto Pasta även startar upp i Göteborg – staden han är uppvuxen ifrån. 

Phillipe Cohen.

Gjorde slut 2022 

Sommaren 2022 kom beskedet att Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjort slut, detta efter att de haft ett av- och på-förhållande i nästan tio år.

Phillipe Cohen har ny flickvän 

Bianca har varit singel sedan dess, men Phillipe har hittat kärleken på nytt. 2023 började nämligen en tjej vid namn Rebecca Lindbergh Thor synas tillsammans med krögaren. 

Bor ihop med flickvännen Rebecca 

Paret flyttade ihop hösten under 2023, och delar ofta med sig av bilder och videor från sin vardag tillsammans. 

"En för alla"

Nyligen delade de dessutom kanske en och annan hint på vad som komma skall, eller vad de är sugna på inför framtiden. Både Phillipe och Rebecca delade nämligen med sig av bilder på små barnskor, och till sin bild skrev Phillipe "En för alla" och Rebecca skrev två tårögda emojis till sin bild.