Så är relationen mellan Thorsten Flinck och dottern Felice Jankell idag: "Inte pratat på..."

Skådespelaren Felice Jankells karriär går som tåget. Förutom att hon medverkar i flera stora Netflix-produktioner är hon också aktuell med en ny pjäs, "Sviten". När Jankell gästar Bianca Ingrossos talkshow berättar hon om pjäsen och relationen till sin pappa, Thorsten Flinck.

Felice Jankell berättar om relationen till sin pappa Thorsten Flinck.

Skådespelaren Felice Jankell, 30, har medverkat i en rad olika produktioner. Hon syns bland annat i Netflix-serierna "Snabba cash" och "The Playlist"

Nu är Jankell aktuell med den nya pjäsen "Sviten", och det är bland annat med anledning av den som hon gästar Bianca Ingrossos talkshow under lördagen. I programmet berättar hon om sin uppväxt och om sin relation till sin pappa, Thorsten Flinck.

Felice Jankell om pappans missbruk

Felice Jankells mamma, Annika Jankell, uppfostrade Felice och hennes ett år yngre syster, Happy Jankell, på egen hand. Pappa Thorsten Flinck var därmed inte delaktig i systrarnas uppväxt, något Felice berättar om i "Bianca".

– Pappa mådde ju inte så bra när jag växte upp. Han var ju missbrukare och att leva med en missbrukare och ha det väldigt nära... På vilket sätt som helst så är det ju en väldig kamp. Det tar väldigt mycket på hela ens själ och hjärta.

Hon fortsätter:

– Det var jättejobbigt, tillägger Felice och refererar till pappans missbruk och det faktum att hon möttes av löpsedlar som handlade om hennes mamma och pappa när hon gick till skolan som liten.

Så är Felice Jankells relation till Thorsten Flinck idag

Idag är Felice Jankells relation till sin pappa Thorsten Flinck mer eller mindre obefintlig. Däremot har hennes ett år yngre syster Happy Jankell bättre kontakt med honom idag.

– Happy har kontakt med pappa, men jag har inte så bra kontakt med honom, säger hon och tillägger:

– Jag har inte pratat med pappa på, det låter hemskt, men elva år.

Felice Jankell och Nils Tham gifte sig i Toscana

Tidigare i år stod Felice Jankell tillsammans med sin man, Nils Tham, för ett av årets mest uppmärksammade bröllop. Vigseln ägde rum i Toscana och på festen medverkade bland andra Carolina Gynning, Johanna Nordström och Oscar Zia.

Du kan läsa mer om bröllopet här.