Så firade Irma Lehtosalo födelsedagen – privata bilderna: ”Inte dåligt”

Den 15 april fyllde Irma Lehtosalo 69 år. Nu visar den populära tv-profilen upp bilder från sitt firande.

Irma Lehtosalos födelsedagsfirande med familjen.

Irma Lehtosalo, 69, tog hela Sverige med storm när hon gjorde debut upp i tv-rutan med sitt och sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalos, egna program ”Marko & Irma”. I programmet får vi följa ombyggnationen av Irmas hus på Ingarö och det var deras kemi som fick uppmärksamheten kring duon att växa sig enorm. 

Det var specifikt Irma som fångade tittarnas hjärtan med sin härliga personlighet och roliga, lite knasiga uttryck. På sociala medier har kärleken till Irma strömmat in och hon har bland annat visat upp fanbrev hon fått hem efter sin medverkan på tv.

Marko och Irma är högaktuella med säsong två av ”Marko & Irma”.

Irma Lehtosalos enorma succé  

Att Irma blev en folkkär profil har inte bara visat sig genom den enorma uppmärksamhet hon fått sedan premiären av ”Marko & Irma” 2023. 

Under fjolåret blev hon och Marko belönade med Kristallen för bästa realityprogram.

– Jag vill tacka alla som har jobbat med programmet och alla som tittat, sa Irma Lehtosalo när hon tog emot priset, och kysste mikrofonen.

Irma och Marko belönades med Kristallen 2023.

Hon har även fått medverka i andra program som ”Bergfeldts” och ”Hellenius hörna”. Lehtosalo har också, utöver sin medverkan i TV, också släppt två stycken låtar på Spotify vid namn "Bävling" och "Irmas jul"

Hennes framgång har inte bara belönats med stor uppmärksamhet och en stor skara fans som följer henne varje dag. Det syns även på bankkontot – hon tjänar nämligen en hel del på sina framgångar. 

Läs mer: Irma Lehtosalos miljonbolag – så mycket tjänar hon

Så firade Irma Lehtosalo födelsedagen 

Den 15 april fyllde Irma 69 år och det firades givetvis med pompa och ståt. På Instagram har tv-profilen publicerat ett klipp, filmat av självaste Marko där de tränar på att svara på gratulationskommentarerna de väntas få under dagen. 

– Jag mår lite dåligt att jag inte har hunnit svara på alla fina meddelanden. Jag ska försöka, säger Irma i klippet. 

Och visst fick hon gratulationer. Under videoklippet har hon i skrivande stund 4100 kommentarer som alla gratulerar Irma på födelsedagen. 

Därefter lägger hon upp en bild på en vacker blomma, som hon fått på bemärkelsedagen av sin son och barnbarn, där hon även beskriver hur hon firade födelsedagen: 

”Jag fick en fin blomma från Marko och barnet, och min dotter var här med sin son hela helgen och åt mat. Inte dåligt när man fyller 69 år, hjälp tiden går fort”, skriver Irma.