Sanna Nielsen avslöjar okända kopplingen till Sanna Lundell 

"Stjärnorna på slottet" har nått sitt sista avsnitt för säsongen, i vilken Sanna Nielsen berättar om sin koppling till Ulf och Sanna Lundell. 

Sanna Nielsen är med i "Stjärnorna på slottet" och berättar då om sin koppling till Sanna Lundell.

I det sista avsnittet av årets säsong av "Stjärnorna på slottet" är det artisten Sanna Nielsens tur att berätta om sitt liv. När den mångfacetterade artisten berättar om sin uppväxt förklarar hon att hennes familj alltid betytt mycket för henne. 

– De betyder så otroligt mycket för mig och de har gjort så mycekt för mig och min lillebror. 

Sanna Nielsens pappa stort Ulf Lundell-fan 

Hon avslöjar även att hennes pappa var ett stort fan av Ulf Lundell, vilket fick som följd att han valde att döpa sin dotter efter Lundells dotter. 

Sanna Nielsen berättar att hon, efter skolan, ofta möttes av sin pappa sittandes vid köksbordet, spelandes Ulf Lundell-låtar på sin gitarr. 

– När jag kom hem från skolan då satt han alltid i köket med sin vita gitarr och så var det Ulf Lundell, säger Nielsen i "Stjärnorna på slottet" och fortsätter:

– Jag vet ju varför jag fick mitt namn Sanna, för Ulf Lundell har ju en dotter som heter Sanna och skrev en låt om sin dotter. 

Ulf Lundells dotter Sanna Lundell föddes i november 1978, alltså nästan exakt sex år innan Sanna Nielsen föddes. Nielsen är född i november 1984.