Shanga och Emil Forsberg säljer våningen i Sundsvall – så mycket kostar den

Efter det uppmärksammade uppbrottet säljer nu Shanga och Emil Forsberg sin lägenhet i Sundsvall. Läs och se mer här! 

Shanga och Emil Forsberg säljer sin lägenhet i Sundsvall.

Tidigare i år kom beskedet att fotbollsspelaren Emil Forsberg och hans fru Shanga Forsberg gått skilda vägar

Det faktum att relationen gått i kras blev väl känt till följd av att Shanga Forsberg publicerade ett Instagram-inlägg där hon uttryckte sin besvikelse över hur relationen mellan henne och Emil Forsberg utvecklats efter att de flyttat till New York tillsammans. 

Emil Forsberg om anklagelserna: "Stämmer inte"

Shanga och Emil Forsberg har två barn ihop, och i det känslosamma inlägget uttryckte hon att både hon och barnen blivit "ghostade" av Emil Forsberg. Men det påståendet gick han ut och dementerade i en intervju med Aftonbladet

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit. 

Shanga och Emil Forsberg säljer lägenheten i Sundsvall 

Nu är Shanga och Emil Forsbergs våning i Sundsvall till salu. 

Våningen ligger högst upp i byggnaden, har utsikt över Sundsvall och har fem rum om totalt 113,9 kvadratmeter, skriver ansvarig mäklare Victor Munter på Erik Olsson x Hoome mäkleri på sin hemsida

Våningen har ett utgångspris på 5,5 miljoner kronor. 

Bostaden är nyrenoverad och på sin Instagram har Shanga Forbserg publicerat flera bilder på hur lägenheten såg ut tidigare och hur den ser ut idag: