Sofia Ståhls lycka med Tareq – visar upp tillskottet i familjen: ”Nu händer det”

Det händer mycket i Sofia Ståhl och Tareq Taylors liv. Nu har de tagit ett beslut som de tänkt på länge – paret har utökat familjen. 

Sofia Ståhl visar upp familjelyckan med Tareq Taylor.

För ett par år sedan offentliggjorde hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, att de var ett par. Sedan dess har det hänt en hel del i deras relation. 

Tillsammans har de startat gemensamma jobbprojekt, en föreläsning med temat relationer. Och under fjolåret sålde de sina respektive bostäder – Sofias lägenhet i Hammarby Sjöstad och Tareqs i Malmö – och köpte ett hus och blivit sambos i Nacka tillsammans. 

Båda har barn från tidigare förhållanden, Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Paret har däremot inga gemensamma barn och enligt dem själva är det inte något de vill.

“Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte.”, har Sofia tidigare skrivit på sin blogg.

 Men nu meddelar paret att de utökat familjen! 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor.

Sofia Ståhl och Tareq Taylors stora beslut i relationen 

För några veckor sedan skrev Sofia på sin blogg och på Instagram att paret har tagit ett nytt stort beslut. Nämligen att skaffa kycklingar! 

Under den senaste tiden har hennes följare fått följa med i förberedelserna innan de nya familjemedlemmarna skulle flytta in, och det har minst sagt varit mycket att förbereda. 

”Ett, två, tre en ny värld har öppnat sig! Jag har velat ha höns länge, länge men inte tänkt att det på riktigt skulle vara aktuellt eftersom livet jag levde förr inte var kompatibelt med det. Är så glad över att få damma av den här drömmen och nu få uppleva det!”, skrev Sofia på bloggen i april där hon även visade upp vad paret införskaffat sig. 

”Äggkläckare, kycklingmat, spån, halm, trädgårdshandskar och en läskig uggla. Kanonshopping!”

Ett par dagar efter meddelade hon att de äntligen fått ägg som ska komma att bli kycklingar: 

”Vi fick med oss några ägg! Snart har vi våra egna! Hela den här helgen handlade också väldigt mycket om att vi fick veta att avelsägg skickas till oss idag. Så nu blir vi snart med kycklingar!”

Sofia Ståhls lycka med kycklingarna

Efter mycket omsorg med äggen var dagen äntligen kommen. På Instagram visade en lycklig Sofia att det var en förlossning i full gång och äggen höll på att kläckas! 

”FÖRLOSSNING pågår!!! Nu händer det grejer! För tre veckor sedan fick vi hem ägg och nu... Fortsättning följer”, skrev hon på Instagram. 

Dagen därpå hade de söta små kycklingarna sett dagens ljus för första gången och en ivrig och stolt Sofia visar upp de nya familjemedlemmarna! 

”Varning för GULL!! Än så länge har vi fått fem nya familjemedlemmar. Vill säga upp mig och bara titta på gullfinkan som pågår i vårt kök! Kan ni gissa rasen?”