Steffo Törnquist tvingad till operation – får en ny kroppsdel: ”Smärtstillande”

Programledaren Steffo Törnquist har opererats och fått ett nytt knä. Nu stöttas han av kollegorna. 

Steffo Törnquist har fått ett nytt knä

Steffo Törnquist, 68, har varit programledare i TV4:s ”Nyhetsmorgon” sedan 2000. Trots att han passerat pensionsåldern har han inga planer på att lägga skorna på hyllan, däremot har han trappat ner en hel del. Istället ägnar han sig åt att umgås med sitt barnbarn som kom till världen sommaren 2023, spela golf och åka båt – allt det goda livet har att erbjuda helt enkelt! 

Steffo tvingad till operation – fått nytt knä

Men nyligen publicerade Steffo en bild på sin Instagram som skiljer sig en del från vad han vanligtvis brukar dela med sig av. Han är nämligen inlagd på sjukhus till följd av en operation av sitt ena knä. Det dåliga knät har spökat en tid och Steffo har därmed fått ett nytt sådant. 

Min gång har icke varit estetiskt fulländad på en tid, kanske aldrig när jag tänker efter, men vad kan man förvänta sig med ett hål stort som en golfboll i femur. Well, fick för några timmar sen ett sprillans knä och all personal förefaller nöjd, jag med, så so far so good”, skriver Steffo. 

Stöttas av kollegor 

I kommentarsfältet är det flera personer som stöttar programledaren efter operationen.

Heja heja skjut och pressa efter matchen får du kaffe…”, skriver Jenny Strömstedt

Uppgraderad!!! Härligt. Krya!”, hälsar radioprofilen Titti Schulz

Världens bästa fredagspartner. Det må ta ett tag att förflytta sig mellan stor1 och C-skärm i höst, men - du kan alltid luta dig mot mig. Det vet du.”, kommenterar Sofia Geite, Steffos parhäst i ”Nyhetsmorgon”. 

Hälsningen från Sofia träffat Steffo rätt i hjärtat och uppmärksammar den fina hälsningen med ett alldeles eget inlägg. 

Sicken lycka att ha Sofia som soffpartner. Vi har jobbat tillsammans i studion i fyra år och hon har redan lärt sig vilken skärm som är C och vilken position som är ”stor” etc. Själv inleder jag min 48e säsong i augusti och vimsar fortfarande omkring som Långben utan gps. Jävligt bra liknelse f ö Långben utan gps, den växer i takt med de smärtstillande pillren, tjohooo . Försöker sova nån minut till, om några timmar får jag en macka om jag försöker böja på det nya knäet. Ajö”, skriver Steffo med glimten i ögat. 

Krya på dig, Steffo!