Tareq Taylor om uppmärksamheten kring relationen med Sofia: "Vet inte hur många gånger du varit gravid"

Att Tareq Taylor och Sofia Ståhl är i en kärleksrelation kan inte ha undgått någon. Nu berättar paret om den uppmärksamhet de fick när de gjorde sin relation offentlig och hur reaktionerna påverkat dem.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor har varit ett par i omkring ett år.

När tv-kocken Tareq Taylor, 53, och hälsoprofilen Sofia Ståhl, 34, gick ut och berättade att de är ett par blev reaktionerna fler än de väntat sig. Intresset kring kärleksrelationen var något varken Tareq eller Sofia inte varit med förut, något de berättar om när de gästade "Efter fem" under tisdagen.

– Jag tycker det har varit jobbigt. Det är lika bra att säga det, säger Tareq Taylor och fortsätter:

– Jag vet inte hur många gånger du varit gravid, vi har gjort slut och blivit ihop igen. Gudarna ska veta hur många turer det varit, säger han och syftar på olika rubriker han sett om sig själv och Sofia i media.

– Den offentliga delen ingår lite grann i jobbet, tillägger Sofia Ståhl.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl både jobbar och lever ihop

I början av Tareq Taylors och Sofia Ståhls relation valde de att hålla sitt kärleksliv för sig själva. Men nu, omkring ett år in i relationen, delar de flitigt med sig av sitt gemensamma liv på sociala medier. De har dessutom börjat jobba tillsammans och är aktuella med sin gemensamma föreläsning och andra spännande projekt.

– Nu ska vi både leva och jobba tillsammans, sa Tareq Taylor tidigare under hösten när paret offentliggjorde sin föreläsningsturné.