Tilde de Paula avslöjar – det är mest avtändande i en relation 

Programledaren Tilde de Paula är gift med musikern Thomas de Paula Eby. Nu avslöjar hon vad hon tycker är som mest avtändande i en relation... 

Tilde och Thomas de Paula Eby.

Tilde de Paula Eby, 51, är sedan 2012 gift med Thomas de Paula Eby, 43. Paret har en son ihop, Ilyah, 12, och bor tillsammans i en lägenhet i centrala Stockholm. 

Tilde har även tre barn sedan tidigare förhållanden. Hon har två söner, Elian, 24, och Zion, 22, med författaren Daniel Möllberg, 52. Hon har även dottern Naemi tillsammans med en man vid namn Fredrik Bjuhr, 55. 

Tilde, Ilyah, Naemi och Thomas.

Så träffades Tilde och Thomas de Paula Eby 

Tilde och Thomas de Paula Eby har varit tillsammans sedan 2009. De träffades genom gemensamma vänner, men deras väg in till kärlek var inte helt lätt. I podcasten "Sårbar och superstark" har programledaren tidigare berättat att hon till en början kände sig rädd för att ge sig in i en ny relation, och att hon därför först valde att backa. 

– Det var som om någon klappat till mig. Det var som om jag fått en spark i mellangärdet. Och så såg jag bara hans blick. Och så tänkte jag bara: "Run Forrest, run!". Jag vände på klacken och gick. Det var vad jag gjorde. 

Men Thomas gav inte upp och till slut lät Tilde även sina känslor att flöda. 

Tilde de Paula Eby.

Thomas de Paula Ebys romantiska gest 

Idag är de som sagt gifta och lever ett familjeliv med flera barn, och trots ett hektiskt liv med både jobb och många barn får de romantiken att blomstra. I en intervju med Amelia berättar Tilde de Paula att hon blir överraskad av kaffe på sängen av sin make – varje morgon. 

Det tycker Tilde de Paula Eby är en relationsdödare  

Hon avslöjar även vad hon tycker är som mest avtändande i en relation, och berättar då serietittande är högst upp på den listan för henne: 

– Netflix är en sådan jäkla relationsdödare. Jag kan också kolla på en serie, men det blir för tråkigt när man bara sitter bredvid varandra. Därför är det så värt att bara gå ut och ta ett glas öl eller vin. Eller åtminstone lägga bort alla lurar och sätta sig vid köksbordet, berättar hon till tidningen