Tony Irvings fina hyllning till maken: "Borde få medalj"

TV4-profilen Tony Irving har varit gift med maken Alexander Skiöldsparr sedan 2015, men paret har varit sambor längre än så – något Irving tycker maken förtjänar en hyllning för. 

Tony Irving och Alexander Skiöldsparr har varit gifta sedan 2015.
Tony Irving och Alexander Skiöldsparr har varit gifta sedan 2015.

Tony Irving blev känd för hela svenska folket när han blev en av jurymedlemmarna i "Let's dance" 2006. Sedan dess har han varit en mycket uppskattad tv-profil. Han är också en populär profil på Instagram där han har över 50 000 följare som får ta del av allt från danstips till små glimtar från Tonys vardag. 

Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr 

Nyligen fick Tony Irvings följare ta del av en bild på honom själv och maken Alexander Skiöldsparr. Paret har varit gifta sedan 2015 och bor tillsammans i Norrtjälje, och det faktum att de bor tillsammans tycker Tony Irving är en stor bedrift, åtminstone för Alexander. 

Hyllningen till Alexander 

I inlägget som Tony Irving publicerat på Instagram berättar han att de bott ihop i hela tio år, men han passar även på att göra en liten hyllning till sin make:

"Nu är det 10 år sedan min man Alex och jag flyttade ihop. Han borde verkligen få en medalj för sitt tålamod!", skriver Tony Irving i inlägget.