Zlatan Ibrahimovic har två barn – så ser sönerna Maximilian och Vincent ut idag

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har två barn ihop. Spana in hur Maximilian och Vincent Ibrahimovic ser ut idag! 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har sönerna Maximilian och Vincent ihop.

Zlatan Ibrahimovic, 42, träffade Helena Seger, 53, har varit ett par i över 20 år. När Zlatan och Helena träffades var Zlatan nyblivet fotbollsproffs. Hans hejdundrande fotbollskarriär hade precis. börjat, och hennes jobbkarriär precis slutat: 

– Hon gav upp sin karriär för min skull. Föreställ dig att du ger upp allt för en person. Dina drömmar, saker du vill uppnå, dina mål. Jag är väldigt tacksam att jag har henne, säger Zlatan i en intervju med ABTalks

Nu har Zlatan Ibrahimovic avslutat sin karriär som aktiv fotbollsspelare, och Helena Seger står fortfarande vid hans sida. 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Helena Seger vill inte gifta sig med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan har friat till Helena, men de har inte gift sig. I en intervju med Piers Morgan har Ibrahimovic tidigare berättat att han fått ett nej som svar de gånger han friat till sin partner: 

– Hon är en stark kvinna. Jag tyckte att det var coolt att hon sa nej, jag fick bara ännu mer respekt för henne, sa Zlatan i intervjun. 

Helena Seger.

Zlatan Ibrahimovic har två barn med Helena Seger 

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har således inte delat ett giftermål ihop, men något de däremot har gemensamt är sönerna Maximilian och Vincent. 

Maximilian och Vincent Ibrahimovic 

Maximilian Ibrahimovic är Zlatans och Helenas första barn. Maximilian föddes i september 2006 och i september 2024 fyller han 18 år. 

Två år senare, i mars 2006, föddes Zlatans och Helenas andra barn, Vincent Ibrahimovic. Han är idag 16 år gammal. 

Både Maximilian och Vincent Ibrahimovic har gått i sin pappas fotspår och har påbörjat varsin karriär som fotbollsspelare. 

Så ser Maximilian Ibrahimovic ut idag

Maximilian Ibrahimovic spelar för Milan, närmare bestämt för Milans U18. 

Zlatan Ibrahimović var på plats med Helena Seger samt sonen Maximilian under fotbollslandskampen mellan Sverige och Serbien på Friends Arena, då Zlatan tackades av.

Så ser Vincent Ibrahimovic ut idag

Vincent Ibrahimovic spelar även han i Milan, närmare bestämt i Milans ungdomsakademi. Han är också en del av det svenska P16-landslaget.