Zoe Häggkvists utseendeförändring – videon visar chockerande detaljen

Carolas dotter Zoe Häggkvist har stått i rampljuset hela sitt liv. I en video på Tiktok kan man skymta en ny detalj – 14-åringen visar nämligen upp en utseendeförändring.

Zoe och Carola Häggkvist har en tajt relation.

Sångfågeln Carola Häggkvist, 56, adopterade dottern Zoe Häggkvist, 14, år från Sydafrika 2012 när Zoe var tre år gammal. Artisten har beskrivit första mötet med dottern som "heligt" och att de är en "match made in heaven". Och det är tydligt att Carola och Zoe står varandra nära, mamma Carola publicerar ofta en hel del bilder på dottern med långa känslosamma texter. 

Carola och Zoe

Carola adopterade Zoe som ensamstående mamma

Tillsammans med ex-maken Runar Søgaard har Carola sonen Amadeus Søgaard. Men artisten kände en stor längtan att skaffa ett till barn, men hittade ingen att skaffa det med. Hon adopterade då Zoe som ensamstående mamma. 

– Jag hade en stark längtan i hjärtat, jag ville få fler barn. Men jag hittade ingen man jag kunde tänka mig att ha barn med. Då ställde jag mig i adoptionskön. Bara tanken – det finns en möjlighet att få bli mamma till ett barn som redan finns och inte har föräldrar – den är så stor. Den har funnits med sedan jag blev fadder 1985, har Carola tidigare sagt till tidningen ”Elle” och fortsätter:

– Jag ställde mig i kön men då var det inte tillåtet för ensamstående att adoptera. När det ändrades hann jag skicka in pappren i sista sekund innan jag blev för gammal. Det gick igenom.

Carola Häggkvist med barnen Amadeus Søgaard och Zoe Häggkvist 2013.

Zoe Häggkvists nya utseendeförändring – uppmärksammade detaljen

Sedan dess har Zoe stått i rampljuset och genom åren har hon haft en hel del olika looks. Det märks att Zoe gillar att experimentera, hon har nämligen testat på en mängd olika frisyrer. Zoe har visat upp både korta, långa, platta, lockiga frisyrer och även små flätor. 

Zoe är mer aktiv på plattformen Tiktok och det är där hon visar upp den senaste utseendeförändringen och den här gången har det inget med håret att göra. Det är i en video Zoe mimar till en låt som man skymtar en tungpiercing, något som nöjessajten Hänt var först med att uppmärksamma. 

Zoe Häggkvist har piercat tungan.

Hur länge hon haft tungpiercingen är däremot svårt att avgöra.