Beskedet till gravida Sofi Fahrman: "Får inte träffa någon"

Tidigare i år meddelade Sofi Fahrman och Filip Engelbert att de väntar sitt första barn tillsammans. Nu, mitt under graviditeten, berättar den blivande tvåbarnsmamman att hon blivit så sjuk att hennes läkare råder henne att inte träffa någon.

Sofi Fahrman är gravid och väntar barn tillsammans med Filip Engelbert.

Det var i april i år som modeprofilen Sofi Fahrman modeprofilen Sofi Fahrman, 42, och Filip Engelbert, 52, avslöjade att de väntar sitt första gemensamma barn.

"Känner så mycket kärlek och tacksamhet", skrev Fahrman då.

Känner ett annat lugn under den här graviditeten

Hon har även berättat att hon känner ett helt annat lugn idag, jämfört med hur hon kände under sin första graviditet som ägde runt för runt nio år sedan.

– Det är så skönt när man har kommit till en plats i livet där man har gjort karriär, man har ett boende där man ska vara ett tag. Det var så mycket mer "up in the air" med Lily sist. Då kan jag känna att gud så skönt att jag får vara med om det här i den livssituation som jag är i nu.

Fått lunginflammation

Nu berättar den blivande tvåbarnsmamman att hon åkt på en lunginflammation.

"Du får ju inte träffa någon nu. Du måste ligga i din säng", ska läkaren ha meddelat modeprofilen.

– Då stänger man in sig à la pandemi-style igen och bokar av allt som kan bokas av, berättar Sofi i det senaste avsnittet av podcasten "Trettio plus trevar" som hon har tillsammans med Tove Norström, 42, och Klara Doktorow, 36.

"Ett andra kosläpp"

Nu äter hon antibiotika och hoppas på att bli frisk, så att hon kan komma ut och njuta av vårsolen.

– Det blir ett andra kosläpp för mig, helt enkelt, säger Sofi Fahrman.