Carolina Gynning avslöjar: Därför höll hon graviditeten hemlig

Carolina Gynning har tre barn: Döttrarna Alicia och Adele tillsammans med sin tidigare partner Alexander Lydecker och dottern Vilda med sin nuvarande sambo Viktor Philipson. Nu avslöjar Gynning att hon höll sin senaste graviditet hemlig.

När Carolina Gynning var gravid med hennes och Viktor Philipsons första gemensamma barn spelade hon in filmen
När Carolina Gynning var gravid med hennes och Viktor Philipsons första gemensamma barn spelade hon in filmen "Triangle of sadness".

I juni 2021 fick Carolina Gynning sitt tredje barn och sambon Viktor Philipson sitt första. Dottern Vilda var mycket välkomnad av föräldrarna som hade kämpat ett tag för att bli gravida. Men trots den stora lyckan över att graviditeten inte hade resulterat i ett missfall den här gången beslutade sig Gynning för att hålla graviditeten hemlig under inspelningen av Ruben Östlunds film "Triangle of Sadness", något hon berättar om i en intervju med Expressen.

Carolina Gynning höll graviditeten hemlig

Att hålla graviditeten hemlig var inte helt lätt för Carolina Gynning. Hon berättar om en scen då hon, iklädd enbart bikini, blev tvungen att hålla in magen ordentligt för att inte råka avslöja sin hemlighet.

– Jag var i vecka 12 i bikinscenerna på båten. Jag hade varit i så sjukt bra form innan, men med tredje barnet svullnar du upp direkt. Jag var tvungen att hålla in magen, men det blev ju bra till slut, berättar Gynning i intervjun.

Läs mer: Oväntade vändningen i Carolina Gynnings och dotterns strandmys: ”Tvungen att onanera”

Var rädd för missfall

Mellan tagningarna, då passade Gynning på att kräkas. Men trots gravidillamåendet valde hon att inte berätta för någon i teamet om graviditeten – dels för att hon var rädd att hon skulle få missfall, men också för att "timingen" inte kändes rätt.