Carolina Gynning om att vara gravid igen: "Så jobbigt"

Carolina Gynning är mamma till döttrarna Adele, Alicia och Vilda. Nu, ett och ett halvt år efter Vildas födsel, börjar tankarna snurra kring om hon ska slå till på ett fjärde barn eller ej.
– Jag skulle vilja föda tusen barn och det är så jobbigt, säger Gynning i ett avsnitt av "Gynning och Berg".

Carolina Gynning blir, till följd av ett konto på Instagram, sugen på att skaffa fler barn – trots att hon egentligen bestämt sig för att inte bli gravid igen.
Carolina Gynning blir, till följd av ett konto på Instagram, sugen på att skaffa fler barn – trots att hon egentligen bestämt sig för att inte bli gravid igen.

Det är i podcasten "Gynning och Berg" som vännerna och poddkollegorna Carolina Gynning, 44, och Carina Berg, 45, kommer in på ämnet förlossningar. Anledningen? De pratar om analblekning och börjar därför helt solklart prata om att Berg fått Gynnings förlossningsvideo skickat till sig.

Carolina Gynning: "Egentligen sagt att jag inte ska ha fler barn"

Carolina Gynning drar sig till minnes och uttrycker att förlossningen ju faktiskt gjorde väldigt ont på slutet, och det kanske är en av anledningarna till att hon går med inställningen att hon inte ska ha fler barn. Men tack vare Carina Berg, och ett Instagram-konto vid namn "@birthofmama", kan den tanken ha ändrats.

– Jag har ju egentligen sagt att jag inte ska ha fler barn, men sedan du har bett mig följa ett konto på Instagram..., säger Carolina Gynning och syftar på att det specifika kontot har fått henne att bli sugen på en eller flera till.

Hon tillägger:

– Jag skulle vilja föda tusen barn och det är så jobbigt. Nu känner jag "åh, ska jag behöva bli gravid igen och föda". Men det kanske är värt det, säger hon och poängterar att en graviditet på nio månader känns lite för långt för att hon ska orka genomgå en till.

Om ett Instagram-konto kan ändra Carolina Gynnings framtid eller ej, det återstår att se.

Läs mer: Därför tror följarna att Carolina Gynning är gravid igen