Flickvännen Annas bild på Danny Saucedo och barnet: "Favoriter"  

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson har varit ett par sedan 2019. I augusti i år kom de med den glada nyheten att de väntar sitt första barn ihop. 

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson har sedan 2019 synts tillsammans både i offentliga sammanhang och på varandras sociala medier.
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson har sedan 2019 synts tillsammans både i offentliga sammanhang och på varandras sociala medier.

Det var genom sociala medier som Danny Saucedo och Anna Eriksson avslöjade gravidlyckan:

"baby bakin'", skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram då. 

Exakt när barnet är beräknat har de blivande föräldrarna valt att hålla för sig själva, men särskilt långt kvar lär det inte vara. 

Fram tills dess får Danny Saucedo passa på att leka och busa med barn till sina nära och kära, något han nu syns göra på bilder som nyligen publicerats på sin flickväns Instagram. I inlägget benämns de båda som Erikssons "favoriter".

Drömt om att bli pappa 

Danny Saucedo har tidigare berättat att det alltid varit en stor dröm för honom att bilda familj. 

– Jag har massa drömmar, mycket mer musik, testa på lite skådespeleri. Sen på det privata planet vill jag jättegärna göra plats för att skapa familj. Jag vill jättegärna se vad resten av livet ska betyda och vad jag ska göra, sa han i en intervju i "Efter fem" i december 2022.