Gina Dirawis gravidbild får följarna att undra: "Är nog en gravidmage"

Ikväll är det dags för Guldbaggegalan 2022. Årets programledare är artisten och programledaren Gina Dirawi, 31, som inför galan publicerat en bild på sin Instagram story som fått hennes följare att undra om hon är gravid.

Gina Dirawi leder Guldbaggegalen 2022.
Gina Dirawi leder Guldbaggegalen 2022.

Årets upplaga av "Guldbaggegalan" leds av ingen mindre än artisten och programledaren Gina Dirawi, 31. Hon har tidigare programlett tv-sucéer som "Idol", "Melodifestivalen" och "Musikhjälpen". Gina Dirawi har dessutom varit julvärd i SVT. Ikväll klockan 20.00 på SVT gör hon comeback efter några års paus från tv-rutan.

Gina Dirawi visar upp gravidmage

Under söndagen publicerade hon en bild på sin Instagram där hon presenterar sig själv som programledare för Guldbaggegalan 2022. Men något som Gina Dirawis följare också fick ta del av var en bild på hennes Instagram story – en bild med texten "Rehersal @Guldbaggegalan" som fått följarna att undra: Är det en gravidmage hon visar upp?

Bland hejarop om att Gina Dirawi är tillbaka i rampljuset finner man också kommentarer om den mystiska bilden på hennes Instagram story:

"Förlåt men var det bara jag som blev förvirrad av bilden som hon har på sin story? Trodde hon visade upp en gravidmage?", kommenterar en följare.

"Ja men eller hur? Det är nog en gravidmage", svarar en annan.

Gina Dirawi har inte bekräftat en graviditet

Gina Dirawi har inte bekräftat en graviditet, men bilden, som visar programledaren med uppknäppta byxor och en tröja som är uppdragen ovanför magen, får följarna att undra.

Om det är så att hon faktiskt är gravid eller om magen är rekvisita till kvällens gala, det vet bara hon.